Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Majd, ha a közelébe jutunk a BL-hez, akkor érdemes ezt a témát felfrissíteni.....
Igen csak van akit ez ( a módszer )kifejezetten motivál es van akit meg meg inkább behuz es csak rosszabb es rosszabb lesz … dehat ezért foglalkoznak vele vagy 5 en Xavival es hat van egy apja is , ezt csak tudjak vagy ők nem akkor senki !
Csak ha agyilag nem teljesen zokni, felfoghatná hogy épp ez az a mentalitás, ami miatt ha így folytatja, soha nem is lesz több egy szimpi kölyöknél... Bár lassan a szimpit is elhagyhatjuk.
Hat Koundeval vitatkoznék azert persze a sajat szintjéhez képest … ma többször is mint ha bealudt volna vagy nem ott járt az esze volt h emiatt simán el loptak a labdát hátulról egy egyszeru kereszt labdát nagyon csúnyán benézett itt is lassan reagált es a góljánál sem volt túl éles !looka írta: ↑2023.02.01. 23:02:44Ez a mai egy nagyon komplett teljesítmény volt egy nehéz pályán. A Betist teljesen megfojtották a srácok a felhozó öngólig, a középpálya minden játékosa jó meccset hozott, volt, akinek a rendszer is segített (Busquets, amúgy kiváló volt ma), volt, aki segített a rendszeren (Pedri, egészen szenzációs, ma is, tényleg kivételes, milyen esze van a játékhoz).
Raphinha játéka nagy pozitívum, örülök a góljának, hátha ezek után az időnkénti felesleges plusz mozdulatok is letisztulnak.
Koundé világklasszis teljesítményt hozott, de az öngólért nagy kár, az ügyetlen volt. Frenkie lubickol, Araujó meg gyakorlatilag tökéletes.
Jó meccs volt, jó volt látni a játékot és főleg azt, hogy egy ilyen közönség, ilyen nyomás nem rogyasztotta meg a srácokat, a tartás az nagyon feltűnő volt.
Szerintem a mezőnyben alapvetően inkább fújtak nekünk, az szerintem is lehetett volnaa tizi, de nem volt nyilvánvaló tévedés, így a VAR nem is szólhat bele, és marad az eredeti ítélet. Nem volt az totál evidens szerintem hanem ilyen 50-50 szitu. Az a baj, hogy ő nem reklamál és nem színészkedik, el kell küldeni Olaszországba egy hetes intenzív tréningre.
A legvégén volt egy momentum, amikor a zöld-fehérek egyik kp-ja, beállt egy nagy harántterpeszbe Fati előtt.. Az jött és belepöckölte a lábába a lasztit….Messa írta: ↑2023.02.01. 22:56:02Fati egészen rosszul szállt be, 3 vagy 4 eladott labdája volt könnyelműségből, mindből kontra lett, cserébe visszafutni sem volt hajlandó. Érthetetlen.
De ez egy nagy győzelem, igazi csapatmunka volt. A kapott gólért kár, de ezen kívül a Betisnek talán egy Fekir lövésre futotta amit könnyen fogott Stegen. Azért ez nagy fegyvertény. Óriásit melózott ma a védelem, de mindenki dicséretet érdemel. Pedri zseniális.
Rèszemröl adott egy gólt èrö passzt is Pedrinek. Azt nagyon csùnyàn elpackàzta utóbbi.
Mindenki tudja, hogy ezt Xavi mi miatt találta ki.
Azért ne túlozzunk, semmilyen csapatnak sem a szégyene senki.crixus írta: ↑2023.02.01. 20:14:34Nem hiszem el, hogy ez a kétballábas brazil kezd ezen a meccsen is. Brazil válogatott szégyene a pali. Helyette simán mehetne Fati, akiben lehetne több is ha nem mindig centert kellene játszania...
csak Lewa legyen formában, mert egyébként nem nagyon fog mennni a góllövés.
Igen, ezt hosszűtávon csak DJ bírja így. Szerintem lesz is 3 támadós rendszer bőven, sőt, meccsen belül is szerintem ilyen irányúak lesznek a cserék, Fati/ Ferrán az egyik kp-s helyére.barca0417 írta: ↑2023.02.01. 19:55:49Van amikor jó volt ez a 4 középpályásos felállás, de mondjuk most lehetne kicsit egyhuzamban Fatit kezdeni több meccsen, a saját helyén, baloldalon. Őbenne még talán van valamennyi tartalék, legalábbis nagy baj ha nincs.
Ahhoz kevés a középpályás szerintem hogy amíg nincs Dembele mindig 4 en játszanak.
De ez mellékes, remélem meglesz a 3pont.