Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Tök jó, hogy Dembélé a mai napon biztosan többet hozna, mint Raphinha, de közben vezetünk, betonstabilak vagyunk a jobboson, és a franciával már lehet, hogy kaptunk volna gólt. Szerintem ő akármennyire x faktor tud lenni, egyszerűen nem illik a mi letámadásos stílusunkba, ő egy óriási fekete lyuk mindenben, ami nem 1v1 vagy néha kulcspassz. Nem véletlen, hogy mióta kiesett, kb csak jó meccset játszottunk csapatszinten, letámadásban, mindenben. A legtöbb meccsen meg a brazil simán pótolja elöl is a rendszeres két gólpontjával, ma lehet, hogy nem fogja, de vannak rajta hárman, lehet, hogy Dembinek sem lett volna egy megmozdulása sem. Mint ahogy idén összvissz 1 nagy jó, meg még 2-3 jó meccse volt.Andris írta: ↑2023.02.23. 21:50:13Röviden, az elulso negyes : Raphi, Lewa, SR es Kessie nem hozzak a szintet, mindenki mas meg igen. Hihetetlen mennyire ordit Dembele Pedri es Gavi hianya. Vagy hogy legyen minosegi csere, legalabb 1 v 2.
Ebbol meg mindig barmi lehet, az utolso 20-25 percre elfogyott a MU lendulete, de mikor majd jonniuk kell mar mindent vagy semmit alapon… hat nem tudom.
Egyelore elkeserito amit elol csinalunk.
Ez jellemző az egész szezonra.Andris írta: ↑2023.02.23. 21:50:13Röviden, az elulso negyes : Raphi, Lewa, SR es Kessie nem hozzak a szintet, mindenki mas meg igen. Hihetetlen mennyire ordit Dembele Pedri es Gavi hianya. Vagy hogy legyen minosegi csere, legalabb 1 v 2.
Ebbol meg mindig barmi lehet, az utolso 20-25 percre elfogyott a MU lendulete, de mikor majd jonniuk kell mar mindent vagy semmit alapon… hat nem tudom.
Egyelore elkeserito amit elol csinalunk.

Abszolút egyetértek, küzd hajt, vannak jó megoldásai, abszolút nem lóg ki. Raphinha és Lewa a tizit kevése kb momentumuk nem volt, Roberto meg meddig akarta cipelni azt a lasztit? A 3 fontos hiányzó ellenére renekül megyünk, így tovább.