Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Imádom Xavit, és szerintem összességében csodaszámba megy, amit itt véghezvitt, és sajna a saját múltunkkal is hadakozik, mert ha "csak" nulláról indulnánk, akkor szerintem még a BL-ben lennénk. De attól még Ten Hag jobb volt. Nincs ezen mit szégyellni, ettől nem lesz Xavi rosszabb edző. Keveset hibázott egész évben, rengeteg húzása jött be, de amikor hibázott, az pont rosszkor törént, egyszer az Inter ellen, és 1,5ször a MU elleni két meccsen. Most kisebb hibákat vétett jóval, tényleg gyengébb volt a kerete, és nem nagyon lehetett kit hozni, de nem hozta ki a maxot ebből és az meccsből. A maximummal bőven tovább lehetett volna jutni. Ten Hag kihozta a közel maximumot. Nem mondom, hogy nem volt könnyebb dolga, de akkor is.
De azt is vedd figyelembe, hogy honnan kellett megindulni felfelé: 8-2 a Bayern, 4-1 a PSG ellen, majd csoportkörös szégyenek.... nyilvánvaló volt, hogy rövid időn belül nem lesz BL-esélyes csapatunk.Jack Napier írta: ↑2023.02.23. 23:07:42Lehet puffogtatni a közhelyeket, hogy tisztes helytállás meg, hogy így nem szégyen kikapni/kiesni. Pedig igenis ha nem is szégyen de blama és nem azért mert most egy épkézláb MU kiejt minket hanem mert kb 8(!) éve folyamatosan leszereplünk Európában. Ez viszont nagyon gáz és igenis szégyen. Legálabbis akkor ha nagy csapatként akarunk tekinteni magunkra, mert tény hogy fejlődik a csapat de ez még mindig csak a limonádé spanyol ligába elég. Szóval én személy szerint nem tudom megérteni aki ezek után elégedetten nyugtázza, hogy ejjha milyen jót küzdöttünk nem baj, hogy újra kizúgtunk.Vagy lehet nekem is el kell fogadnom, hogy a Barca is kb egy europai közép csapattá sínylett.
Egy percig sem tagadtam, hogy a Mu jobb volt ma nálunk, csak a védelem kritikájára szerettem volna azzal reflektálni, amit írtam. Ráadásul egyáltalán nem ezt írtam, amit itt úgymond idézel. Szövegértésből ez egy egyes alá most, sajnálom. Legközelebb tedd meg azt a szivességet, hogy elolvasod, és aztán egy nem hibásan idéző, és nem még azt is félremagyarázó hozzászólást küldesz. Értem, hogy mérges vagy, de azért egy minimum szintet tartsunk meg.Nyiri81 írta: ↑2023.02.23. 23:18:26Azt hittem már nem, de Andris mindig meglepsz hogy milyen szép mondatokkal és elemzéssel körbe írod a tagadhatatlant. Király volt minden, nem volt jobb az ellenfél de valahogy megint nem mi nyertünk Kit érdekel a 2x2 gól az csak strigula. Jah hogy az MU azzal nyert? Nem számít...
A Liga és Európa más kávéház, de emiatt a párharc miatt pont nem kell szerintem szégyenkezni. Az őszi BL-produktum, ahol a Bayern oda-vissza lesimázott, és ennél a MU-nál egy jóval gyengébb Interrel nem bírtunk, az az volt. De ezen a két meccsen 2019 óta most nyújtottuk a legjobb teljesítményt Európában szvsz. Pechünkre egy olyan formában lévő MU-val játszottunk, amely ma komoly kihívást jelenteni bármelyik csapatnak.Nyiri81 írta: ↑2023.02.23. 23:07:15Jól beárazta a ligát ez a két meccs. 4 golt kaptunk gond nélkül. Nincs értelmes csatár. Lewa kis csapatok ellen király, de már többször bebizonyította hogy tét meccsen ember hátrány.
Bosszantó ennyire vissza zuhanni a realitásba. Meccs előtt éreztem hogy valami ilyesmi lesz de reménykedtem.
Valahogy ezek után nem tudom értékelni a liga első helyet, mert szerintem nagyon nem az a szint mint régen. Fals képet fest a csapatról.
Aztán egy nemzetközi meccs és arcul csap a valóság.
Szerintem senki sem elégedett, csak nem várnak csodát, mint egyesek. Jelenleg évek óta nem vagyunk tényezők nemzetközi szinten, ez így igaz, bármennyire is sz*r ezt elfogadni.Jack Napier írta: ↑2023.02.23. 23:07:42Lehet puffogtatni a közhelyeket, hogy tisztes helytállás meg, hogy így nem szégyen kikapni/kiesni. Pedig igenis ha nem is szégyen de blama és nem azért mert most egy épkézláb MU kiejt minket hanem mert kb 8(!) éve folyamatosan leszereplünk Európában. Ez viszont nagyon gáz és igenis szégyen. Legálabbis akkor ha nagy csapatként akarunk tekinteni magunkra, mert tény hogy fejlődik a csapat de ez még mindig csak a limonádé spanyol ligába elég. Szóval én személy szerint nem tudom megérteni aki ezek után elégedetten nyugtázza, hogy ejjha milyen jót küzdöttünk nem baj, hogy újra kizúgtunk.Vagy lehet nekem is el kell fogadnom, hogy a Barca is kb egy europai közép csapattá sínylett.