Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Azért nem tűnik úgy, hogy felfelé lógna ki Vigóból. Nem mondom, hogy rosszabb, mint EG, de egyik sem megfelelő szint.bence0330 írta: ↑2023.03.08. 22:10:37gránit írta: ↑2023.03.08. 22:01:29Visszatérve a középszerekre való pénzkidobásokra, ebben a szezonban is volt egy ilyen eset, Minguezát elengedtük, és jött helyette a szerintem rosszabb Koundé, 55 millió euróért és évi 13 millió eurós fizetésért...
...Lesérül, aztán csodálkozunk, hogy nincs egy rendes befejezőnk.
Ezért nem aggódok én az anyagi helyzet miatt. Koundé-kra érdekes módon mindig van 50 milliónk. Lesznek igazolások, csak kérdés, hogy kik. Az idei bértömegből meg felszabadult Piqué és a közeljövőben remélhetőleg felszadul Busquets fizetése, ez a kettő nem kis részét teszi ki a bértömegnek. Nagy pénzek szabadulnak fel. A kérdés tényleg az, hogy kik fognak érkezni, meg hullanak-e még ki csontvázak Bartomeuék szekrényéből, amikre újabb büntetést szabhatnak.bence0330 írta: ↑2023.03.08. 22:10:37Mingueza nálam toronymagasan a Xavi-Laporta éra legnagyobb bakija volt, Depaynál is jóval rosszabb szerintem. Egy teljes meccsett kapott tavaly összesen belső védőként, és a szezon egyik legbrutálisabb védőteljesítményét rakta le az asztalra, szerintem Araujo jobb napjait is ütötte azokkal a hatalmas 35 km/h-ás szerelésekkel, okos labdakihozatalokkal, és még az sem volt elég. Xavit sajna lassan lehet csak meggyőzni, nem túl bátran próbálkozik (Baldé remek példa), és jobb bekként tekintett rá, mert annak kapta. No nem mintha ott sem lett volna jobb Bellerinnél meg SR-nél... Előtte lévő évben, mikor ment a nagy veretlenségi sorozatunk Koemannal, atombiztos párost alkottak Arával. Sőt, továbbmegyek, akkoriban itt a fórumon is egyben, egy szinten emlegettük őket, aztán ugye átkerült a jobbosra... Koundéval összehasonlítani még hagyján, de pl. ha nem Garciának vagy Piquének kellett volna begagyognia az Inter meccseken, hanem neki, most alighanem a BL-ben lennénk. Mert hogy náluk szintekkel jobb, az kb nem is kérdés.
Nem kell lesérülnie sem, elég, ha kinyírjuk anélkül heti kettőször 90 perces kőkemény letámadással mindent végigjátszva 34 évesen. A csapatnak kb még jót is tett, hogy összeszedett egy kis sérülést, meg neki is. Depay ugyebár de jó lenne, ha itt lenne.gránit írta: ↑2023.03.08. 22:01:29Visszatérve a középszerekre való pénzkidobásokra, ebben a szezonban is volt egy ilyen eset, Minguezát elengedtük, és jött helyette a szerintem rosszabb Koundé, 55 millió euróért és évi 13 millió eurós fizetésért...
...Lesérül, aztán csodálkozunk, hogy nincs egy rendes befejezőnk.
Ez tényleg nagyon sokat számít. Tavaly nyáron is olyan igazolásokra tettünk szert, akik mehettek volna máshova, de ők a Barcelonát akarták.
Úgy legyen, mert már több forrás, pl. Romano szerint is annyira előrehaladott az ügy, hogy gyakorlatilag már csak a helyi FFP-be való beillesztése a kérdéses. Kicsit akkor is ijesztő, mert lutrit már egy ideje nem igazoltunk (azaz amikor igen, akkor azt nagyon olcsón, nem kockáztatva).
Laporta azért nem Barto, illetve itt van most a Xavi-effektus, alighanem egy spanyol bajnoki címmel meg 1-2 helyi kupával is igazolva. Sokaknak vonzó emocionális okokból is, azért is sikerült jól az előző nyár, Kessié bár nem váltja meg itt a világot, de mostanra már itt is hasznos, és ő nagyobb pénzért mehetett volna akárhová, de ide akart. Chris is, Raphinhát is 10-15 misivel rövidebben kaptuk meg emiatt. Ez a hatás szerintem bőven meglesz nyáron megint, akár ingyenesek között halászva, akár egy kis kedvezmény egy adásvételre, esetleg alacsonyabb fizu, mint mshol, stb.
Éppen emiatt írtam tegnap azt, hogy reform nélkül nem fogunk rátalálni a visszaútra európába.
Majd meglátjuk, vagy nem.Nagybarcelona írta: ↑2023.03.08. 13:49:23Valaki árulja már el, mit látnak ebben a srácban? 36 meccs 5 gól 2 gólpassz a brazil bajnokságban. 30-40 millióèrt. Videók alapján is semmi extra. Depay ès Auba nem kellett ingyen...Chino írta: ↑2023.03.08. 13:02:44Állítólag nincs messze Vitor Roque leigazolása. Találtak kiskaput, hogy le lehessen igazolni. Többek között felvetődött a kölcsön plusz kötelező vételi opció, amivel el tudnák tolni a kifizetést, esetleg néhány milliót kiköhögni és a többit egy évvel később. Ennek az a hátránya, hogy akkorra már kicsit megemelkedhet az értéke. Jelenleg 30 plusz 5 millió változó.
Örülnék ha itt lenne Tigrinho, lehet, hogy hosszú időre megoldódna a 9-es probléma.
Valaki árulja már el, mit látnak ebben a srácban? 36 meccs 5 gól 2 gólpassz a brazil bajnokságban. 30-40 millióèrt. Videók alapján is semmi extra. Depay ès Auba nem kellett ingyen...Chino írta: ↑2023.03.08. 13:02:44Állítólag nincs messze Vitor Roque leigazolása. Találtak kiskaput, hogy le lehessen igazolni. Többek között felvetődött a kölcsön plusz kötelező vételi opció, amivel el tudnák tolni a kifizetést, esetleg néhány milliót kiköhögni és a többit egy évvel később. Ennek az a hátránya, hogy akkorra már kicsit megemelkedhet az értéke. Jelenleg 30 plusz 5 millió változó.
Örülnék ha itt lenne Tigrinho, lehet, hogy hosszú időre megoldódna a 9-es probléma.
Azért várjunk még azzal, tény hogy a srác nagyon akar jönni. Azért ehhez lesz még a ligának is egy-két szava az biztos. Tebas nem a barátunk az 100%,fog ő még nekünk sok bosszúságot okozni a nyáron.Chino írta: ↑2023.03.08. 13:02:44Állítólag nincs messze Vitor Roque leigazolása. Találtak kiskaput, hogy le lehessen igazolni. Többek között felvetődött a kölcsön plusz kötelező vételi opció, amivel el tudnák tolni a kifizetést, esetleg néhány milliót kiköhögni és a többit egy évvel később. Ennek az a hátránya, hogy akkorra már kicsit megemelkedhet az értéke. Jelenleg 30 plusz 5 millió változó.
Szerintem is egy tkp-s hiányzik legjobban a keretből. Pedri ès Dembele kidőlèsèvel senki nincs aki helyzeteket teremtsen. Max Raphinha próbálkozik. Nyáron örültem volna Solernek Pedri mellè/mögè, 18 millióèrt ment a PSG-be. Torreban a tavalyi szezonja alapján pedig lenne lehetősèg, de nem játszik. Wirtz nagy tehetsèg, lehozták, hogy Barca szurkoló, de esèly nem sok lenne rá. Ha az Inter vinnè Kessiet èn megpróbálnèk egy Kessie-Calhanoglu cserèt, ha lehet majd nyáron regisztrálni. Ingyen ment az Interbe, nem is èrtem mièrt nem került szóba velünk, pedig mèg a Leverkusenben nyilatkozta, hogy a Barca az álma. Láthattuk ellenünk a BL-ben 1 gól, 2 gólpassz a 2 meccsen. Ez az ève kicsit gyengèbb, de így is jó kulcspasszokban ès szerelèsekben is. Bernardo Silva 80+ millió, semmi esèly rá, ès sosem èrtettem mièrt sztárolják annyira.gránit írta: ↑2023.03.08. 11:09:55Bingó. Nagyon kellene egy ilyen, de nem tudom, ki, mert másoknál sem nagyon látok manapság ilyet. Persze ezért fizetnek irdatlan pénzekért játékosmegfigyelőket.barcamessi írta: ↑2023.03.08. 11:05:10
Egyébként meg az én meglátásom szerint egy vérbeli támadó középpályás baromira hiányzik innen
Vannak kevésbé jó meccsek, ez így van. Nem mozog a fogaskerék és pont ilyenkor villanni, mint ahogy mondtad is Lewynek vagy Dembélének, Raphoinhának, ami meg szokott lenni.
Az Inter ellen sem bekkeltünk, sőt sokkal veszélyesebbek is voltunk mindkét meccsen és a Bayern elleni első meccsen sem játszottunk alárendelt szerepet, sőt!
Te úgy beszélsz folyton erről, mintha folyamatosan így játszanánk.gránit írta: ↑2023.03.08. 11:01:12Csak sajnos mi is sokszor pont olyan meccseket játszunk, mint a spanyol válogatott. Mert pont ez a csapatrész határozza meg leginkább a játékunkat. Sőt, nem a spanyol válogatottból kell a Barcelonára következtetni, hanem fordítva. Teljesen mindegy, ki a jobbhátvéd, amíg az ellenfél tartja a labdát a térfelünkön, és dominálni tud ellenünk. Mondjuk most legalább tényleg van egy jó védelmünk, ebben mindenképp előreléptünk.
Bingó. Nagyon kellene egy ilyen, de nem tudom, ki, mert másoknál sem nagyon látok manapság ilyet. Persze ezért fizetnek irdatlan pénzekért játékosmegfigyelőket.barcamessi írta: ↑2023.03.08. 11:05:10
Egyébként meg az én meglátásom szerint egy vérbeli támadó középpályás baromira hiányzik innen
Csak sajnos mi is sokszor pont olyan meccseket játszunk, mint a spanyol válogatott. Mert pont ez a csapatrész határozza meg leginkább a játékunkat. Sőt, nem a spanyol válogatottból kell a Barcelonára következtetni, hanem fordítva. Teljesen mindegy, ki a jobbhátvéd, amíg az ellenfél tartja a labdát a térfelünkön, és dominálni tud ellenünk. Mondjuk most legalább tényleg van egy jó védelmünk, ebben mindenképp előreléptünk.