Időpontokra vette meg a jogot,ahogy a S.Klub is,szóval ha azokba az időpontokba játszik majd a BARCA akkor azt a sport tv közvetíti,cruyff írta:Most ez hogy lesz? A sport tv megvette a közvetítési jogot a spanyol bajnokikra, de a Barcára nem?????? A sportklub meg nem biztos, hogy mindig élőben adja majd a meccseinket, és a közvetítéseik meg..... na hagyjuk.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tényleg csak mintha kimentek volna, nem játszottak, de a negatívba ott van Eto'o is na meg Marquez, Motta..... sőt sorolhatnánk. De nem érdekes ezen rágódni ezen még nem múlt semmi....sergi1989 írta:sztm meg annyi történt hogy azt hitték ittis mint a bl sorsoláson is csak ki kel menni a dijért,de amugy megához képest sztm deco és ronaldinho volt igen gyenge,jah és gudjonsen viszont sztm nagyon jol szált be,és én deco helyet hoztam volna iniestát xavi nem lógott ki negativba mig deco sztm eléégéé!
Az, hogy Farkas Norbert Barca drukker elő-egyenes adásban is elhangzott. Nem vettétek még észre, hogy még a gyúrók nevét is tudja, meg, hogy hívják Eto'o gyerkőcét, meg, h mikor van szülinapja Ronaldinho unokahúgának szobatársának??cruyff írta:Hát... szerintem Misur Tamás a "barca-drukker". Ha a Farkas Norbi is az, akkor elég jól titkolja. A reál góljainál szinte sikongat, és már nem egyszer hallottam negatívan, mi több, kárörvendően beszélni a Barcáról. A sevilla elleni meccsünk előtt az általa alábeszélt felvezető is elég "érdekes" hangvételűre sikeredett.
Hát Farkas Norbi esetében erről nem lehet beszélni, hiszen ő Barca drukker. Ezt mindenki tudja, mivel ő kezdetben szerkesztőként dolgozott, csak utána lett kommentátor. Nem hiába készültek korábban azok az utifilmek, ahol többek között a fiatal Messi is mikrofonvégre került...Ami a többieket illeti, tényleg elég gáz, főleg a Horváth Bajszos Ferenc. Emléxem, amikor 3-0-ra aláztuk a Madridot a Bernabeuben, akkor is teljes apátiával konstatálta Ronaldinho két iszonyat gólját.cruyff írta:Egyébként lehet, hogy csak én vagyok paranoiás, de a sport tv-n a kommentátorok minden egyes alkalmat megrakadtak, megragadnak amikor csak tehetik, hogy gúnyosan, sőt néha kifejezett ellenszenvvel beszéljenek a Barcáról....Amikor meg sikerül valami, akkor csak erőltetett dícsérő monológokat hallhatunk.. (Horváth, Farkas, Nyilasi, ésatöbbiek...)
Puyol nem lesz szélen!
nekem kicsit más: ha nem lett volna átjáróház a védelmünk, akkor nincs gáz.
Valdez
Zambi Marquez Thuram Puyol
Iniesta Edmilson
Deco
Lionel Ronaldinho
Saviola/Eto'o
mert minden áron csatár kellett, bár Saviola jobb lett volna.DavidsNeD írta:Azér Guddy-t becserélte...Ronal.10 írta:(UH lehet nevet cserélni??)
Egy azé jo volt a meccsben--OLEGER ÜLT A PADON!!!!!!!!
és asszem a riporter mondta vagy az apámhogy direkt azokkal játszatja le ezt a meccset akik ott voltak a BL-ben ill. döntöben!! mert ök érték el ezt hogy ide jussanak.UEFA szuperkupába.
ugyhogy Zambrottának,Thuramnak nem illett volna beálni.
Azér Guddy-t becserélte...Ronal.10 írta:(UH lehet nevet cserélni??)
Egy azé jo volt a meccsben--OLEGER ÜLT A PADON!!!!!!!!
és asszem a riporter mondta vagy az apámhogy direkt azokkal játszatja le ezt a meccset akik ott voltak a BL-ben ill. döntöben!! mert ök érték el ezt hogy ide jussanak.UEFA szuperkupába.
ugyhogy Zambrottának,Thuramnak nem illett volna beálni.