Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegnap is azért cserélték le, mert nem játszott jól. Lehetett volna 7-8 embert is cserélni, csak a szabályok erre sajnos nem adnak lehetőséget.Subinho írta: ↑2023.04.17. 09:44:14Olyan, mintha Xavi érzékeltetni akarná, hogy nem Te vagy a kezdő ember, csak a sérülések miatt játszol és szokjál hozzá, emiatt lecseréli, bármilyen jól játszik. Ennek az lett az eredmény, hogy az utóbbi meccseken már ő is gyenge... Valószínű - és ezt valszeg tudja is - ha visszatér Dembelé, azonnal bekerül a kezdőbe és neki marad majd a 10 perc, mint Fatinak, Torresnek.... Egy másik csapatban, ahol bíznak benne, valszeg húzó ember lenne. Nem csodálkoznék rajta, ha nyáron menne pl. az Arsenalba....
november húzza a csapatot, persze. január végéig az alapkezdőbe se sikerült bekerülni, és akkor is csak a dembouz sérülés miatt. pár meccsen kijöttek rá a ziccerek, miközben mezőnyben most már konstans hullagyenge teljesítményt nyújt, de ja húzza a csapatot, csak a rossz irányba.
Akarod mondani, Dembelé maradhat Raphina cseréke ugye?!visca el barca írta: ↑2023.04.16. 19:33:57ha nyaron mindenképpen el kell adni vkit (és messi nem jön), menjen fati meg torres. A brazil maradhat dembele cserejenek, ő a 2 spanyollal ellentétben legalább akar, meg védekezeik ha kell. Mondjuk focizni ő sem nagyon tud.
Szerintem abszolút megérkezett, a jelenlegi csapatban a jobbak között van, ráadásul szimpatikus, viselkedésre, habitusra, kinézetre is. Vannak tőle jobb csatárok a nagyvilágban? Persze hogy vannak. És a Barcában? Ezt már nem hinném.
Én speciel nem várom (hiába szeretném), szerintem ő kb ennyi. Mármint nem a mai, hanem amit láttunk nagy átlagban tőle idén.
Attól még nem kell minden egyes lecserélésénél csapkodnia. Semmi hatása nincs a játékra. Az akarással nincs gond, csak ehhez teljesítmény nem társul. Az a “szabadrúgás” meg a hab volt a tortán. Nyáron pénzzé kell tenni.
Ez sajnos így van, amellett, hogy elismerem valóban voltak olyan meccsei, amikor kimagasló volt.
Itt nem igazán érted a lényeget. Arról volt szó, hogy mennyiszer van lecserélve és milyen rosszat tesz a lelkének vagy Xavi miért csinál ilyet. Erre írtam Dembélét, akivel posztot és teljesítményt tekintve a llegközelebb állnak egymáshoz, hogy ő pl. többször volt lecserélve, nem indokolt Raphinha ellen ezt felhozni.Subinho írta: ↑2023.04.11. 14:14:27"És ott van Dembélé. Sokkal többször volt lecserélve, pedig, ha a nagy átlagot nézzük jobb volt, mint Raphinha" Dembelé hónapok óta nem bevethető.... összehasonlítani azzal, aki nincs pályán, nem igazán lehetséges. Ha csak a statisztikát nézzük, 2023-ban Dembeklé a leggyengébb támadónk...![]()
Általánosságban, ergo nem jelenleg, hanem en bloc mióta itt van.Subinho írta: ↑2023.04.11. 14:14:27"általánosságban a teljesítménye nem predesztinálja arra, hogy stabil 90 perces játékos legyen, főleg hogy vannak még ketten is a posztján." Hát, tegnap lehet, hogy nem, de heteken/hónapokon keresztül igen! És kik vannak a padon a posztján? Egyedül Torres jelenleg...
Inter ellen ő góljai tartottak minket életben a továbbjutás szempontjából, a United ellen ő szerzett vezetést amit aztán leadtunk. A bajnokságban is sok meccset döntött el. De Raphinhával kapcsolatban ez most nem releváns. És ő is január-február óta esett vissza, addig nem panaszkodhattunk rá és azért ne felejtsük el , hogy az ő játéka is szorosan összefügg a hiányzókkal, mások leromlásával. Ő egy olyan játékos akit ki kell szolgálni, a Bayernben is így volt, Lajos sem úgy fosta a góljait, hogy kidolgozta a helyzeteit.Subinho írta: ↑2023.04.11. 14:14:27"Lewat pedig szerintem nem kellene annyit ekézni, 36 meccsen 34 kanadai ponttal (27/7) és voltak köztük bőven nagyon fontos gólok." Nézzük meg, mikor, kik ellen? Amikor kellene, nem húzza a szekeret, pedig ő egy klasszis, ez lenne a szerepe, hogy a csapat élére áll, ehelyett hónapok óta eltűnik a mezőnyben.
"legerősebb támadó és mennyi meccsen MOM" 2023-ban szerintem is abszolút. De ez nem azt jelenti, hogy mekkora világklasszis, hanem, hogy a jelenlegi támadók közül, azaz Fati, Torres, Lewa, ő a legjobb a csapatban!Chino írta: ↑2023.04.11. 13:47:12Tudom, hogy eléggé elfogult vagy vele kapcsolatban, de az hogy legerősebb támadó és mennyi meccsen MOM, az nagyon-nagy túlzás. És ott van Dembélé. Sokkal többször volt lecserélve, pedig, ha a nagy átlagot nézzük jobb volt, mint Raphinha, sokkal veszélyesebbek voltunk vele. És azért ő is visszajár idén, ha nem is annyira mint a brazil. Azzal, hogy olyan playmaker lenne én nem igazán értek egyet, azzal meg pláne nem, hogy folyamatosan hozta volna helyzetbe a társakát. A támadójáték nála is gyakorlatilag abban merült ki, hogy ívelgette be a labdákat.
Fati sem játszott jól, de legalább igyekezett támadni a kaput, helyzetbe kerülni és jutott is.
A Lewa-Raphinha cseréről pedig annyit, hogy a padon ott ül folyamatosan legalább 1-2 játékos, míg a lengyelnek nincs alternatívája.
Tegnap pedig kb. a top 3 volt ami a leggyengébb játékosokat illeti.
Szerintem az, hogy ne kapna elég lehetőséget, elég játékpercet a legfalsabb megállapítás. Főleg, hogy nagy általánosságban a teljesítménye nem predesztinálja arra, hogy stabil 90 perces játékos legyen, főleg hogy vannak még ketten is a posztján. Lewat pedig szerintem nem kellene annyit ekézni, 36 meccsen 34 kanadai ponttal (27/7) és voltak köztük bőven nagyon fontos gólok.
Na igen, ez mondjuk teljesen jogos.