Szerintem itt inkább az van néhány embernél, hogy azt képzelik a klubról, hogy kettőt tapsol, és jönnek ide ingyen, bérmentve az emberek.Sonoma írta: ↑2023.05.10. 22:22:55csababarca: én is el tudom fogadni, ha a pályafutása végén egy labdarúgó egy anyagilag sokkal jobb ajánlatot fogad el. Viszont egyesek nehezen fogadják el, hogy Messi és a családja is szereti a pénzt. Nehéz elfogadni, a rajongásuk tárgya is emberből van.
Én azért vagyok a visszahozatala ellen, mert lecserélhetetlen lenne, mint ahogy nálunk vagy a PSG-nél se lehetett, bármilyen gyenge formát mutatott az adott meccsen.
Egyetértek azzal, ahogy te is írod, előre kell nézni, nem a múltba visszanyúlni.
Régen is megéltük ezt, rózsaszín köd sokaknál.
Persze, hogy lecserélhetetlen lenne, de a PSG-nél néha azért lecserélték.
De nézd meg azt a PSG keretet, egy nulla, ráadásul sérültek is folyamatosak, tényleg egy gittegylet.
Azért letett elég komoly statokat idén, és ott tizik nélkül, mert azt MBappé vagy Neymar rúgta. Nem pacsira játszik ott sem, egyrészt azért van pályán, mert még mindig a jobbak között van egy PSG-ben is.
Másrészt az araboknak ez cirkusz, Párizsban 90 percezik, mert a nézők ezért mennek ki, ott ez fontos.
Kicsit lejjebb is igazságtalan vagy, nem csak az ő fizetése volt probléma. Kb mindenkit túlfizettünk, bőven. 2-3szorosan is sok esetben.
És akkor ezzel rácsatolok arra, hogy régen is ezzel tudtunk idecsábítani embereket, nem a két szép szemünkért.
Annyit hozzátennék, ezt mindig megteszem, az a munkavállaló tud a cég fejére nőni, akit hagynak. Maradjunk annyiban, hogy Messi és a többiek fizetésének elburjánzásában vaskosan benne volt a mindenkori klubvezetés.