bunga írta: ↑2023.05.13. 10:42:36
Ha Xavj és a vezetőség is úgy látja Frenkiet, mint te, akkor nekem semmi próblémám nincs. Tartok azonban tőle, hogy ez nem egészen így van.
Xavi szerintem az egyik elsőszámú kulcsembereként látja.
Hogy a vezetőség hogy látja, az meg szerintem irreleváns.
Nem az volt a lényege a mondandómnak, hogy mi a véleményük vagy mit szeretnének*, hanem hogy a helyzet tavalyhoz képest csak annyit változott, hogy Frenki az egyik legjobbunk és újra alapember lett. Magyarul ugyanúgy szerződés kötelezi a klubot és Frenkiet, amit egyoldalúan se megbontani, se módosítani nem lehet. Viszont ha kicsit is erőltetik, akkor
csak veszíthet mindenki, különösen a klub. Nincs upside. És a tavalyi helyzethez képest csak még nagyobbat veszíthet a klub, egyik legjobb játékosával a jó kapcsolatot elveszítve, és egy borzasztó rossz nemzetközi hírnevet szerezve.
Szóval halál mindegy, a klub mit szeretne, Laporta mit szeretne, mert élő szerződés van.
Az egyetlen opció az bármi változásra, amit írtam: jó szóval megpróbálják meggyőzni, hogy egy leadjon 1-2 millió, vagy párszázezer eurót a fizujából, cserébe kap jobb csapattársakat. Ennél több változást, vagy másként senki sem remélhet úgy, hogy ne legyen garantáltan hatalmas katasztrófa a vége.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila