Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
az egyik madár felborított egy kamerát, de telibe vették, meg utána követték végig a lelátón
Mégha "csak" az ének lenne az utolsó előtti kiesőtől a friss bajnok ellen:
A b a feljutás környékén van,kell oda a tűzerő! Xavinál (egyelőre)nagyobb nevű edzők sem tudták behúzni a ligát az utóbbi években nálunk.Ahhoz,hogy ez neki meglegyen, csapágyasra járatja azokat,akikben megbízik,azok pedig kb.a kezdő 11 tagjai. 4 éve nem voltunk bajnokok,Xavi szerintem szorong,hogy elbukja. Amint meglesz papíron is a liga,tuti lelazul majd,és jönnek a többiek,fiatalok,meg a variálás.bence0330 írta: ↑2023.05.14. 15:01:14Egyetlen B-s vagy fiatal mezőnyjátékos sincs a keretben, se Yamal, szokás szerint Riad, esetleg Estanis, vagy senki. Komolyan aggódik még a bajnokság miatt, és ennyire? Lehet már 2-0-ra fogunk vezetni a 80. percben, és tét nélkül be lehetne tenni akárkit kísérletként.
Sergi Roberto viszont szerencsére visszatért. A gyógyulásának persze önmagában örülök.
EGy X-el a real előtt 12 ponttal mennénk, de egymás elleni jobb nekik (3-1 Real győzelem, 2-1 barca győzelem), szóval még papíron nem lennénk bajnokok.
Uhh, tényleg, jogos, erről teljesen megfeledkeztem, pedig főoldli cikk is volt róla, ott van Yamal. Ez akkor nem jött nekünk túl jól, pont most láttuk volna párszor talán játszani...csababarca írta: ↑2023.05.14. 17:56:54SZerintem Yamal már az U17-es spanyol kerettel van, nem? Lehet nem kerettag, nem tudom, csak gondoltam.
Riad ha akkor nem került be, amikor tényleg ínség volt khv-ben, akkor most már nem is fog.
Majd elmegy elkallódni valahova, vagy kivárja a sorát.
Itt mostmár szezon végéig (5 meccs) a gálacsapat fog játszani, szerintem biztosan.
SZerintem Yamal már az U17-es spanyol kerettel van, nem? Lehet nem kerettag, nem tudom, csak gondoltam.bence0330 írta: ↑2023.05.14. 15:01:14Egyetlen B-s vagy fiatal mezőnyjátékos sincs a keretben, se Yamal, szokás szerint Riad, esetleg Estanis, vagy senki. Komolyan aggódik még a bajnokság miatt, és ennyire? Lehet már 2-0-ra fogunk vezetni a 80. percben, és tét nélkül be lehetne tenni akárkit kísérletként.
Sergi Roberto viszont szerencsére visszatért. A gyógyulásának persze önmagában örülök.
bence0330 írta: ↑2023.05.14. 15:01:14Egyetlen B-s vagy fiatal mezőnyjátékos sincs a keretben, se Yamal, szokás szerint Riad, esetleg Estanis, vagy senki. Komolyan aggódik még a bajnokság miatt, és ennyire? Lehet már 2-0-ra fogunk vezetni a 80. percben, és tét nélkül be lehetne tenni akárkit kísérletként.
ugyanez az ellenfel celja is es meg is tesz mindent, hogy nekunk ez ne sikeruljon
Úgy en bloc szerintem bőven megvannak a kontráink, tegnap is volt kettő amit szépen végigvittünk, de egy ilyen tíz emberrel 20 méteren védekező csapat ellen, akik ki se mozdulnak a térfelükről milyen kontrát hiányolunk. Az átlövésekkel is sokszor az volt a gond, hogy rendre blokkolták őket, olyan csapat ellen aki így játszik, megkockáztatom nehezebb is emberhátrányban lenni, mert teljesen feladják a támadás lehetőségét.Guille írta: ↑2023.05.02. 22:46:46Sokmindennel egyet tudok erteni ebből, de ma a kontrakra szerintem nem lehetett panasz, joparat vegigvittunk, sokszor megpróbáltunk gyorsan tamadast epiteni a 16-oson tokolgetesek mellett.Rdinho10 írta: ↑2023.05.02. 21:57:58Le a kalappal a bajnoksag miatt,egy szavam sem lenne,ha probalnank ezt a tili tolit kicsit elfelejteni es beepiteni uj elemeket,vagy legalabb egy nyomorult kontrat normalisan vegigvinni.Ehelyett megint megtanitjuk a fiataloknak hogyan kell a golvonalrol is passzolni es eroltetni ezt a sulytalan korbepasszolgatast es ivelgetest jovore ugyanugy kiporolnak majd a bl ben..Legalabb egy picit probalnank alkalmazkodni a mostani focihoz es,ha mar epulo csapat,lassunk is valamit az uj “epitmenybol” mert ez egyenlore ugyanaz,csak probaljuk az uj nevekre rahuzni az ideje mult tilitolit amivel mar Iniestaekkal is sokszor gondban voltunk.
Es tényleg sok helyzetünk volt, az meg pech, hogy gólt rúgni jelenleg kevesen képesek a csapatbol, de siman lehetett volna ez 3-4 golos győzelem, ha tudunk mit kezdeni elöl, akkor meg nem ezt a tokolest kellett volna nezni a vegeig.
Az atlovesek hianya szamomra is erthetetlen (Pedrinel azert volt egy igeretes, de eppen csusztak ra).
A kuzdesre viszont nem lehetett panasz, erezheto volt, hogy meglesz a gol.
Igen, ez nem neked szólt, hanem a vélemények döntő többségének, megindokoltam, miért írtam az eredeti hozzászólást, amire reagáltál. Az utolsó mondat bevonta a te véleményedet is, miszerint neked ez nem elég egy Barcától, erre mondtam, hogy ez rendben van, de attól még jogosan nyertünk, nem olyan rossz játékkal, mint aminek többen írták (nem te), objektíve rengeteg helyzetet kidolgozva. Ja, nekem sem feltétlenül elég, de azért ez nem is volt rossz, nyerhettünk volna 3-4 góllal simán, volt játék.Sonoma írta: ↑2023.05.03. 06:31:43Magaddal vitatkozol most, mert én ilyet nem írtam, hogy az ellenfél volt a jobb és nem volt helyzetünk. De nem ragozom tovább, mert nem ment át a mondanivalóm.bence0330 írta: ↑2023.05.02. 21:47:11Nem mondtam, hogy álomjáték volt, csak az is túlzás, hogy nem csináltunk semmit, de főleg az, hogy nem érdemeltünk győzelmet. Dehogynem, nekik kb 0 helyzetük volt, nekünk meg valahol 10-20 között, alsó hangon 3 ziccerrel. A helyzetkihasználás tényleg botrányos, de az szerintem kicsit más kérdés.
Attól még, hogy nem prime Barca játékot tolunk, sokkal, de sokkal jobbak voltunk az ellenfelünknél mindent tekintetben, és így is szabad, sőt, megérdemelt dolog nyerni, na, így értem.
Teljesen egyetértek Saviola-val.Saviola írta: ↑2023.05.03. 08:10:21Ez igen! Jól megaszontad.Gaillard írta: ↑2023.05.03. 07:16:31Hihetetlen ez a vakság és a szokásos repi duma a csapat játékáról.
Egy saját kapuja elől szinte kimozdulni nem akaró, támadásokat max. egy-két játékosával kivitelező csapat ellen mégis milyen játékot játszik bármelyik más "komolyabb" (drágább keretű, nagyobb hagyományú, aktuálisan nagy menő - kinek mi tetszik) csapat?
Az más kérdés, hogy ezt a játékot egy ilyen ellenféllel szemben egy másik hasonló "kaliberű" csapatnak vélt egylet esetleg jobban vagy hatékonyabban játssza, de ezt a sírás - rívást ami itt megy például a "Barca DNS"-t felemlegetve, mint valami démonizált dolgot , abból csak azt látszik, hogy jobb esetben a korábbi sikerekben fürdőzőtt, elkényeztetett (igazából magának szurkoló), csak a sikerekben, csillogásban folyamatosan érdekelt - a realitást nélkülöző - önző karakterű "lelkekről" van szó, akik egy imperialista, globalista, hedonista attitűdben élhetik a hétköznapjaikat is vagy rossz esetben rossz májú, a valós szurkolói lelkeket froclizó egyénekről.
Ugyanaz az olcsó ripacskodás, magukat földhöz csapkodó Mártírók útja játékelőadás van itt is, ami a hétköznapokat is jellemzi az egyre több nárcisztikus karakterben szocializálódott mű áldozatok alkotta társadalmi folyamatokat illetően.
Más fa...val verni a csalánt vagy mindent kritizálni, az viszont nagyon "menő".
A mostani keretben a fizikai dominancia és hozzáállás tekintetében Araújo hozza a szűk"világ elitet" a jelenlegi játékteljesítményt illetően, a többiek max. csak igazán kiemelkedőek egy-egy mérkőzésen.
Az "öregek" már csak hasznos "kiegészítők" a spanyol versenyrendszert illetően (a keret jelenlegi számossága és minősége tükrében szükségesek is voltak egy bajnoki címhez), a fiatalok reményteljes jövő előtt állnak (Balde, Gavi, Pedri, Koundé, Fati?, Torres?, Lamal?), a "jó korban lévők" hoznak egy jobb, erősebb vagy egyesek max. átlagos nemzetközi szintet (Stegen, Christensen, de Jong, Raphinha, Kessié, Dembélé).
Egy-egy sérülés akár mindent megváltoztathat, ebben a keretben is "ráment" már két igazán különbséget jelentő játékos karrierjének egy fontos vagy jelentős szakasza erre a sajnálatos esemény(ek)re.
Itt nem is lesz, max. ha "korlátlan erőforrással bíró" tulajdonosok veszik át - alapjában megváltoztatva a csapat attitűdjét, történelmét - az irányítást, jelentős évekig kitartó "feneketlen" büdzsé.
Ennél a csapatnál abban az időszakban, amikor már sok helyen szinte a korábbiakhoz képest korlátlan anyagi erőforrások időszakát élik, a saját erőforrás jelentős tényező volt a sikerek eléréhez való erőforrás allokáció terén, tekintettel a rendelkezésre álló reális erőforrásokra a működési viszonyokat figyelembe véve, még ha sok hisztis multi karakterű érdeklődő (szurkolói minősítés túlzás ez esetben) ezt negatív tényként kezeli is.
Remélem ezt is kicenzúrázzátok a politikai korrektség tükrében a "nem demokráciában", csak úgy a szelektív liberális demokrácia jegyében.
Több politikai fogalmat nem engedett a fórum? Nyugi, most, hogy mindenkit helyretettél ezekkel a felsorolásokkal, sokkal okosabbnak tartunk és jelentőségteljesebb a mondanivalód! Csak arra vigyázz, hogy magas lóról lehet nagyot esni, meg ne borulj!
Egyébként nem tudom, hogy jössz Te ahhoz, hogy bárkinek is megkérdőjelezd a szurkolói mivoltát, mert nem ért Veled egyet.
Érdekes ez a fórum, aki végletekig meglátja a pozitívumokat ebben a foshalmazban, az buksisimogatást kap, aki pedig kritikával mer élni, az pedig egy utolsó kcsg, akit a múlt sikerei elvakítanak. Teljesen következetes.
No mindegy, a madrid bukott, ha a spanyolbérenceket elseggeljük otthon, mehet a parádé!
Visca!