Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem kis fáradtságomba került, mire végre oylan labdát tudtam elé varázsolniSaviola írta:(s Csongor is rúgott gólt,ami nem kis szó..)
Arra gondolsz, amikor felvettem Nektek egy-két csajt? Gondoltam, nekem ott a párom, így látok eleget, de Ti még fiatalok vagytok, ismerkedjetek a "NŐ"-vel. Szóval ez csak ilyen ismeretterjesztő dolog voltSharkinho írta:Ja és anti. Van egy-két felvétel, ami jobb lenne ha nem jutna el a barátnődhöz.![]()
Barcafan próbálta meghódítani Pestet hazafelé..és ezt egy tuzcsap legpissantásával kezdte..szegény pöppet részeg volt..Dunában akart fürdeni,stb..Sharkinho írta:Na, én is megérkeztem. Tényleg marha jó volt titeket élőben látni. Őszi szünetben is kéne egy kis találkozó. A videókat holnap teszem föl, ezekkel a címekkel:
1. Egy rövid kis meccs összefoglaló ( Eurobarca-Magyar barca )
2. Tanuljunk táncolni Krojffal
3. Viktor alias Korda, Terry Black, Tibi bácsi billiárd közvetítése
Ja és anti. Van egy-két felvétel, ami jobb lenne ha nem jutna el a barátnődhöz.![]()
Történt még valami miután elmentem? Biztos, ezért vagyok kíváncsi rá.
Köszi, az a lényeg, hogy így elsőre is elég jól megértettük egymást. Remélem, a szurkolói tornán megint összeáll ez az ötös... Jó volt az egész bandával együtt játszani!Saviola írta:Az volt talán a legjobb meccs..nagy voltál elől antimajd jövőre mégjobb lesz..szuper volt tényleg..
(s Csongor is rúgott gólt,ami nem kis szó..
)
Hát a fotelben alvás művészetét elsajátítottuk tökéletesen..PetI írta: Tényleg jó volt megismerni a fórumozó társakat. Mindenki jó fej, akikkel meg túléltük az éjszakát azok meg főképp: Charlie, Saviola![]()
Az volt talán a legjobb meccs..nagy voltál elől antiantiimperialista írta: 2 órát![]()
![]()
![]()
Egyébként jól elvertük őket, bár ebben benne volt a korkülönbség, és a cserepad hosszúsága, mindkettő a mi javunkra döntött...
2 órátHAnonymus írta:És a reállal mennyit játszottatok?
Silvanus írta: KIVÉVE PERSZE Csongort, de neki megbocsátjuk, hiszen még csak 11 éves, van még ideje tanulni...![]()
Puszi VitoVito írta:Vito up!
a tegnapi nap igen míves volt, köszönet érte mégegyszer Csongornak!
Charlie! a kapuban abszolút nem lehetett rád panasz, sajnálom, hogy utána kicsit fáradt voltál.
ahogy olvasom Csongor valószínűleg eléggé elkészülhetett![]()
...és én???!!!![]()
mi még visszamentünk Attiékkal egy kicsit csocsózni, neki küldenék mégegy online respektet a fuvarért![]()
Krojf koma pedig jelezze, hogy a műsorral mi legyen...![]()