Írtak többen is, B csapat feljutásért küzd...Fernando írta: ↑2023.05.21. 08:28:52Kounde borzalmas középen, ezt a szintet EG is tudja. Balde-t se erőltetném a jobboson. Ez a 4 vedőből 3 balhátvéd felállás is meredek. Ilyen meccseken mikor már minden mindegy miért nem hozunk fel a B-ből pár arcot legalább a padra? Élesebb meccsek ezek, mint a nyári hakni, jobban tudnának fejlődni. Csak Lewát és Stegent sajnáltam tegnap, ők még mennek az egyéni díjakra. Egyikőjük se kapott túl nagy segítséget a csapattól tegnap.
Más, kicsit off:
Ez a Zubimendi srác nem rossz, de akkora extrát azért nem lattam tőle egyik meccsen sem.
Szerk.: Azért ha másért nem, legalább a több millió TV előtt szurkoló ember miatt és a meccsre jegyet vásárlók miatt kicsit odatehették volna magukat a srácok tegnap mégha valódi tétje nem is volt. Vagy tényleg játsszanak azok akik bizonyítani akarnak, nem csak lötyögni.
Ha nincs az 5. percben Koundé nagy hibája, akkor biztosan jobban alakul a meccs...
Érdekes, Frenkie szintén a Sociedad ellen hibázott hasonlóképpen még a szezon elején, mikor Isak gólt lőtt...
Ettől még se FdJ, se Kounde nem EG szint...
Viszont nekem Torre abban a pár percben is nagyon tetszett, váratlan megindulások, lefordulások - ilyet SR, Kessie nemigen nyújt... Igaza lehet Andrisnak Torre-val kapcsolatosan a játékidő-fizetendő bónusz kapcsán, az a srác több időt érdemelne a pályán...