Majd megprobalom megkeresni a Gavis cikket.davi10 írta: ↑2023.05.17. 21:18:06Gavi-val nekem semmi ilyesmi nem rémlik. Nyilván egy 17 éves srác ne követelőzzön, de nekem is úgy rémlik, hogy házon belül ez simán ment, megint a Liga kavart be utólag.
Tebas-al meg feltételezem beszéltek zárt ajtók mögött is, nyilván ha nem megy, akkor így lehet nyomást gyakorolni. Ha Tebas-t eltakarítja a népharag, vagy csak kicsit lejjebb kapcsol, abban szerintem oroszlánrésze lesz Laporta-nak. És abból az egész liga tudna profitálni.
Ezt meg elmondtad már párszor, hogy egyetértesz a korlátozásokkal, szíved joga. Szerintem semmi értelme megkülönböztetetten akadályozni a spanyol csapatokat az átigazolási piacon.
Szerintem eleve rosszul fogod meg, nem arrol van szo, hogy a liga megkulonboztetetten akadalyoz. Hanem arrol, hogy nem engedik tulsagosan eladosodni a klubokat. A realnak pl semmi korlatozasa nincs, pedig ok is spanyol csapat. Nekunk se lenne, ha nem mentunk volna de facto csodbe az elmult par evben.
Nem a liga kivetelez, hanem esetleg mas bajnoksagok, ahol szukseg van ra. A liga annyit csinal, hogy az eddig is mindig ervenyes szabalyait betartatja, es nem enged beloluk, mert akkor az amugy is nagyon eladosodott csapatok meg felelotlenebbul gazdalkodhatnanak.
En legalabbis igy tudom.
Amelyik (piacot vagy szervezeteket) szabalyzo entitas ugy dont, hogy peldaul a masfelmilliard euros hiteltartozassal rendelkezo, annak egy reszet mar csak ujabb felvett hitellel ujrautemezo klubot nem egedné tovabbi szazmilliokert igazolni, az szerintem semmi olyat nem csinal, ami gáz lenne. Csak h vilagos legyen, a Barca konkretan hitelbol fizeti a korabbi hiteleit. Szerintem teljesen jogos, ha a liga nem bizza pusztan a szurkolok altal megvalasztott elnoksegre, hogy milyen modon gazdalkodik, hanem ragaszkodik az amugy normal esetben rendkivul tág keretekhez.