2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem itt most nem a piros lap szignifikáns. Voltak/vannak folyamatosan jogos/jogtalan lapok, ezen nem kell kiakadni. Inkább az a balhé volt markáns dolog.gránit írta: ↑2023.05.23. 12:57:34Valószínűleg máshogy mérlegelnek egy hibát és egy olyan botrányt, ami a Legfelsőbb Ügyészségig is eljut.
A kiállítás elmulasztásával nem is elsősorban a fojtogatóra gondoltam, ő eleinte csak vissza akarta húzni Vinicius-t a lincselés elől. Elsősorban a kapusra céloztam, akinek én szintén felmutattam volna a piros lapot. Amikor Vinicius odaállt a Valencia drukkerei elé, nem csak ő vitatkozott velük, és egyáltalán nem gondolom, hogy a huhogás csak neki szólt. Ő volt az, aki kifakadt, de nem csak ő vitázott ott a szurkolókkal.
Ancelotti is beszélt a Mestalla hangulatáról, pedig ő elég visszafogott, apolitikus szokott lenni, legalábbis a nyilvánosság előtt. Tartom, hogy a Valenciának járna ezért pár zártkapus meccs. Ettől persze a "szurkolók" nem fognak megváltozni, sőt, ők játszanák az áldozatot, hogy bünteti őket a globális háttérhatalom, ami már a La Liga irányítását is átvette. Az igazi megoldás az, ha a kipécézett csoport tagjai, ha van más lehetőségük, ne válasszák a Valenciát. Nélkülük már most is csont nélkül egy másodosztályú csapat lennének, kár, hogy most nem estek ki az Espanyollal együtt.
Most kiállították. De túl sokat enged meg magának. Nèhány meccsel ezelőtt a bíró arcába "ugatva" a kèpèbe tolta az ujját, ès ez csak 2 eset a sokból. Olvastam èn már Reál szurkoló vèlemènyèt, aki szerint is gyakran ki lehetne állítani a viselkedèse miatt. Leírtam, Lewa, Canales büntetèsèt, de pl. Pique is 4 meccses eltiltást kapott Gil Manzano megsèrtèsèèrt. Hozzátartozik, hogy a sportdöntőbíróság Canales eltiltását eltörölte, Pique pedig visszavonult. Nincs most időm visszakeresni a VAR idei legnagyobb tèvedèseit, ami eszembe jut, a Cadiz-Elche meccs, ahol szabályos góltól ès 2 ponttól fosztották meg a Cadizt (szintèn Villanuevat volt a VAR-os, ahogy Messi meg nem adott Valenciai góljánál a bíró, ahol a labda áthaladt a vonalongránit írta: ↑2023.05.23. 11:48:23De hát kiállították. Csak volt még ott a kavarodásban néhány ember, akiknek szintén járt volna kiállítás.Nagybarcelona írta: ↑2023.05.23. 11:15:28Kèrdès mit kell majd tennie "szegèny" Viniciusnak, hogy ki merjèk majd állítani
Meccs közben nagyon sokat hibáznak a bírók, szerintem a hétvégén bekapott első gólunk is szabálytalan volt. Koundé lábát érték úgy, hogy a labda messze nem ott volt, pedig nem szoktam Koundét védeni, de ez szabálytalan volt szerintem. Sok hibát követnek el a bírók, ezeknél valószínűleg szigorúbban büntethetik, ha a nagyobb balhékat nem tudják kezelni. Lahoznak pont ezért nem lett volna szabad ilyen szinten meccseket adni, mert amikor békésen csordogál a meccs, indokolatlanul csinálja a showműsort és próbál feleslegesen erélyességet mutatni, de ha elszabadul a pokol, akkor meg pont nem erélyes.
De hát kiállították. Csak volt még ott a kavarodásban néhány ember, akiknek szintén járt volna kiállítás.Nagybarcelona írta: ↑2023.05.23. 11:15:28Kèrdès mit kell majd tennie "szegèny" Viniciusnak, hogy ki merjèk majd állítani
Ennèl voltak sokkal nagyobb bírói tèvedèsek is, kirúgásra mègsem volt pèlda. Kèrdès mit kell majd tennie "szegèny" Viniciusnak, hogy ki merjèk majd állítani, ès meddig mehet el a bíróknál, amikor kevesebbèrt más játèkos 3-4 meccses eltiltást kap. (Lewa, Canales az előbbi az orrára mutogatott, az utóbbi meg merte jegyezni Lahoznak, hogy ha azèrt ki akarja állítani, mert megkèrdezte rápakol e egy extra percet, akkor ne is társalogjanak)
Nemcsak hogy megette, rá pár percre fontos gólpasszt is adottdinhopuyol írta: ↑2023.05.22. 10:43:28
Persze Vini nem az egyedüli hibás ebben, de talán elsőévesként nem kellett volna hergelnie majdnem az összes idegenbeli bajnokin, idióta módon táncikálni etc. A rasszizmus sajnos mindig is volt, van és lesz is, küzdeni kell ellene de legtöbbször úgyis csak kontraproduktív lesz, mint a meleglobbi. Engem ez nem is izgat annyira, játszák le a ligával meg a valenciával..addig se kell beszélniük a bajnoki 3. helyről.![]()
Az inkább érdekel, hogy a fedhetetlen madridisták, csodálatos jogvédők és a fairplay koronázatlan királyai hol voltak amikor a stadionjukban LE akkor már nagyon beteg lányát a szájukra vették vagy mikor Pepet és a családját mindenféle mocsokságokkal illették. Ja, hogy az nem rasszizmus volt csak homofób szöveg..Érdekes egy Dani Alvesnek bedobtak egy banánt és megette. Fejben k*baszott erősnek kell lenned, különben nem lehetsz a legjobb.
Lehet szépíteni a dolgot, hogy mennyire gusztustalan ez a huhogás stb., én is elítélem, de vajon miért csak akkor mikor Viniciusnál volt a labda. Ráadásul amikor kiment a szurkolók felé, Rüdigerék mentek onnan elhozni, de felé nem ment az ilyen megnyilvánulás.Nagybarcelona írta: ↑2023.05.22. 15:52:05Szerintem a lènyegi dolgokban mindenki egyetèrt. De valamièrt nem a több tucat színesbőrű egyèb játèkossal törtènik meg, hanem pontosan Viniciussalbrazilfan írta: ↑2023.05.22. 15:22:00
Pontosítanám magam, nem 9-szer történt ehhez hasonló, hanem 9 esetben tettek feljelentést, tehát a rasszista beszólások stb. valószínűleg gyakoribbak lehetnek.
Igen, amúgy mindenki tisztában van Vinicius viselkedésével, de ez nem mentheti fel a huhogást bocsánatos bűnnek tartókat.
Kultúrember nem huhog.
https://www.google.com/amp/s/www.dailym ... abuse.html
Itt egy cikk az előzmènyekkel, Tebas, Vinicius, egyèb reakciókkal.
Az Espanol ès Valencia illetèkes szurkolói is meg fogják kapni a büntetèst.
Szerintem a lènyegi dolgokban mindenki egyetèrt. De valamièrt nem a több tucat színesbőrű egyèb játèkossal törtènik meg, hanem pontosan Viniciussalbrazilfan írta: ↑2023.05.22. 15:22:00Pontosítanám magam, nem 9-szer történt ehhez hasonló, hanem 9 esetben tettek feljelentést, tehát a rasszista beszólások stb. valószínűleg gyakoribbak lehetnek.Nagybarcelona írta: ↑2023.05.22. 14:42:31Tebas szerint 9 esetből 8 Viniciussal kapcsolatban törtènt. Válaszolt is Vinicius bejegyzésére. Amúgy tisztában vagytok Vinicius viselkedésével, illetve mennyire "kedvelik" Spanyolország szerte?
Igen, amúgy mindenki tisztában van Vinicius viselkedésével, de ez nem mentheti fel a huhogást bocsánatos bűnnek tartókat.
Kultúrember nem huhog.
ezért lenne jó a PL rendszere, aki huhog arra ráverni több ezer eurós büntetést plusz örökös kitiltást.
Pontosítanám magam, nem 9-szer történt ehhez hasonló, hanem 9 esetben tettek feljelentést, tehát a rasszista beszólások stb. valószínűleg gyakoribbak lehetnek.Nagybarcelona írta: ↑2023.05.22. 14:42:31Tebas szerint 9 esetből 8 Viniciussal kapcsolatban törtènt. Válaszolt is Vinicius bejegyzésére. Amúgy tisztában vagytok Vinicius viselkedésével, illetve mennyire "kedvelik" Spanyolország szerte?
Tebas szerint 9 esetből 8 Viniciussal kapcsolatban törtènt. Válaszolt is Vinicius bejegyzésére. Amúgy tisztában vagytok Vinicius viselkedésével, illetve mennyire "kedvelik" Spanyolország szerte? Elítélem a szurkolók ilyen megnyilvánulását, de valószínűleg inkább a szemèlyènek, mint a bőrszínènek szól az ilyesfajta utálat, amire Tebas is utal. Vannak kevésbé kultúrált szurkolók, akik ha a játèkán nem tudnak, keresnek máshol "fogást". Ha Vinicius nem fog változtatni a viselkedèsèn, ès nem jön rá arra, amire Tebas is utal, könnyen találkozhat a pályán is valakivel, aki komoly sèrülèst fog neki okozni. Ha Vinicius rasszistánk gondolja a spanyolokat, vagy a La Ligát, próbálja ki magát a Seria A-ban.brazilfan írta: ↑2023.05.22. 13:21:58Courtois és Ancelotti is hallotta a huhogást. A spanyol szövetség szerint az utóbbi két évben 9 alkalommal történt hasonló - vagy került be az ellenőri jelentésbe -, valószínűleg nem csak azokon a meccseken, amikor Vinicius is játszott. Lehet, hogy nem kórusban csinálták, csak néhányan, de attól az még ugyanolyan undorító. És veszélyes is, mert a tömegpszichózis miatt könnyen terjed. Az ilyen bátor szurkolók négyszemközt sokkal visszafogottabbak szoktak lenni.
Azt meg, hogy meccs közben miket mondhatnak egymásnak a játékosok, jobb is, hogy nem halljuk.
https://twitter.com/i/status/1660405281904287745csababarca írta: ↑2023.05.22. 13:56:11Általánosságban értettem.
De az hogy egy játékos paraszt, arra nem az a módi hogy pofán könyöklöm.
A szurkolókkal se kellene leállni vitatkozni, meg mutogatni. Bár ebben az esetben még jobban megértem, mert ezt a huhogást undorítónak tartom.
De a pofozkodás, könyöklés akkor sem fér bele, ha előtte inzultálják. Nem ez a megoldás.
Általánosságban értettem.markionni írta: ↑2023.05.22. 10:11:51Jogos a kritika altalaban, de erdemes megnezni ami tegnap tortent. Konnyu azt mondani, hogy hulye volt, de nem tudom ki hogyan reagalt volna ha szabalyosan fojtogatjak.csababarca írta: ↑2023.05.21. 20:44:06ViniciusAranylabda top3
![]()
Egyébként nagyon jó játékos lehetne, ha fejben összekapná magát.
Kvalitásai adottak, de ideggyenge, és pontatlan a kapu előtt még mindig, bár ebben javult.