2023.06.11. 14:49:45
Szerintem az előző nyári volt az első átigazolási időszakunk már jóóóó régóta, ami ténylegesen bevált, kb teljes egészében.
Christensen egy álom
Lewy nagyon is bevált, az nem az ő bűne, hogy tavaszra Xavi kiherélte 34 évesen, ettől még jelentős szerepe volt a sikereinkben.
Raphinha hozta november óta a meccsink felét kb, zsinórban sokszor MOM lett, kétjegyű gól+assziszt plusz az egész csapatunk legnagyobb mezőnymunkája Gavival, stb, még görcsösen sem lehet azt mondani, hogy ne jött volna be kb ugyanannyiért, mint Torres.
Torre szerintem eléggé bejöhetne, ha Xavi nem csukja be a szemét vele kapcsolatban a továbbiakban, de ha nem, akkor is volt kb 5 misi, vagy mennyi.
Koundé szerintem jól lehozta a jobb bekk posztot, bár tél óta ő is gyengébb még középen is, volt egy horror hónapja is közben, de alapvetően nem lehet szerintem azt mondani, hogy nem vált be. Középen két védőzseni van előtte a sorban, náluk lehet, hogy top formájában is gyengébb kicsit, de az nem szégyen rá nézve.
Kessié nem jött be, de teljesen ingyen volt, végre nyereséggel fogunk valakit eladni, és amúgy amikor kicsit huzamosabb ideig játszott, eldöntött pár fontos meccset ő is.
Alonso nem jött be, őt sehol nem tudom megvédeni semmilyen módon.
Ettől még maradtak hiányposztok, a középpálya túl fiatal maradt, stb, de szerintem akik jöttek, azok úgy en bloc beváltak, nem mindenki, de jó az arány.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy