Az a baj, hogy szerintem még ez is ilyen bilibe lóg a kezünk kategória. Mármint, jelenleg úgy fest h semmi esélyünk regisztrálni bárkit, még ingyen érkezőt se. Szóval se Abde, se Nico, se Dest, se JAraujo, se Gündogan, se Auba... illetve nem tudom mi van a kölcsönösökkel, de mivel a regisztráció alapvetően fizu alapon megy, és azokat tavaly nem mi fizettük, feltételezem hogy őket (vagy egy részüket) is újra kéne, hogy játszhassanak a színeinkben.Fernando írta: ↑2023.06.15. 20:07:36A hírek hallatán már azzal is elégedett lennék, ha a feleslegtol megvalnank és az értékeinket megtartanank, csiszolnank. Menjen EG, Ferran, Lenglet, Umtiti. Kapjunk értük 10+40+10+5-öt. Hozzuk vissza Abdet, Nicot és Destet. Jojjon Inigo. Építsük be Kessiet és Torret normálisan, plusz szerezzuk meg Gudogant. Elolre meg jöjjön vissza Auba ingyen. 0 kiadás, 65 millió profit, nincs álmodozás, van egy jó mag Araujoval, Pedrivel, de Jonggal, elöl Lewaval. Esetleg egy 10esert hozzuk el ezt az uruguayi vkp srácot és kész.
Stegen, Pena
J. Araujo, Dest, Kounde, Araujo, Chris, Inigo, Balde, Alonso
De Jong, Pedri, Gavi, Gundogan, Torre, Kessie, Nico
Dembele, Raphinha, Lewy, Auba, Fati, Abde.
Jussunk tovább a BL-Ben a csoportból, húzzuk be vagy a kupát vagy a bajnokságot. Plusz legyen valami elképzelésunk mit akarunk játszani. Ha össze vissza igazolgatunk se lehet más az elvaras.
És ha ezt az amúgy nem túl grandiózusnak tűnő keretfrissítést el akarjuk érni, akkor tényleg be kell gyújtani az eladásokat. De közben a hírek szerint nem csak, hogy EG-re, Ferranra nincs kérő, de Lenglet esetében is gáz van talán, nem kell az angoloknak végül. Persze ezek is csak kitudja milyen infok, de általánosságban a jó hírekkel vagyok bizalmatlanabb, és a rosszakkal kevésbé.. különösen ha a Barcához közelebb álló forrásokból jönnek.

Kessiéről korábban leírtam, szeritnem csak feleslegesen foglalja a játékperceket, és most még egész jó áron, nettó haszonnal el lehetne adni. Xavi tudja, hogy mennyire változott meg a hozzáállása vele kapcsolatban, de az ideiből kiindulva most kell eladni, mert az értéke most van csúcson, a játéka meg nem segít rajtunk. Őt tartom a leginkább piacképes játékosnak, akiből valami szabad szemmel látható pénzeszsákot kapnánk, és akit kicsit se sajnálnék elengedni.