Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Roquénél úgy tudom a kérdés csak az, hogy júli 19-én már csatlakozhat-e vagy csak később.bence0330 írta: ↑2023.06.21. 21:35:41Én sem felejteném, de nem látom, hogy Xavinál ő jelentős szerepet kapna. Így, hogy megjött Gündogan, szerintem neki végleg annyi. Szerintem ő menni fog kölcsönbe vagy rögtön el is adjuk.
Roque még nincs meg azért.Még ha elvileg van is megegyezés. De ha tényleg csak az eladásoktól függ, akkor azért alighanem rendben leszünk.
Egyébként egyetértünk, egy vkp még, és teljesen rendben vagyunk, a jh csak bónusz, de azzal eleve megvárnám a júliusi túrát Araujo miatt. Nico még jó lenne, ha itt kötne ki cserének, de nem érzem azt, hogy neki az megfelelő szerep lenne.
Én sem felejteném, de nem látom, hogy Xavinál ő jelentős szerepet kapna. Így, hogy megjött Gündogan, szerintem neki végleg annyi. Szerintem ő menni fog kölcsönbe vagy rögtön el is adjuk.
Angliából el akart jönni, többek között ezért is utasította vissza az Arsenalt. Másrészt a City max. egy kétéves szerződést adott volna neki, ő pedig ennyi idősen, a pályája végén egy hosszabb távú konktraktust szeretne.
Én Torrét azért nem felejteném ki. Remélem ő is az egyik "új igazolás" lesz.visca el barca írta: ↑2023.06.21. 19:48:57ha tényleg jön, akkor még 2-3 évig biztosan jó lesz. pedri-fdj-gundogan kp alap, gavi, kessie, sr meg jó lesz cserének. lewa mögé kellene még vmi padot elfogado csatárt kukázni, meg egy cancelo elférne és elég is lenne a nyárra ennyi.
baas11 írta: ↑2023.06.21. 19:44:44Nagyszerű !!!
Ingyen, egy ilyen top klasszis minőségű es ráadásul csúcs formában levő támadó 8 as kozeppalyas óriási erősítés lesz szerintem !
( Modrich 33 évesen lett aranylabdás es az is 5 éve volt es meg mindig … amugy )
Reméljük azert nem focizta ki magát idén es ami Arda Turanba benne ragadt az most duplán megtéritjuk ..
Alakul .:
- Kounde ; Araujo ; Christensen ; Balde
-……………….X……………....De Jong…………….
- Dembele……….Pedri………..Gundogan
………………….Lewandowski………………..
-
- Kounde ; Araujo ; Christensen ; Balde
-…………………....De Jong…………….
- ……….Pedri……………………..Gundogan
- Dembele……….Lewandowski……… X …
Nagyon jó a profilképed!Messithebest írta: ↑2023.06.21. 18:44:50Fabrizio here we go-zta Gündogant, szerintem már biztosra vehető az érkezése!![]()
Moretto a Sky Sports Italia újságírója. A hír azóta sok helyen lejött. Az angol lapok arról írnak, Kovacic megy a helyère, megegyeztek 30+5 millióban a Chelseavel.Chino írta: ↑2023.06.21. 15:03:33
Nem ismerem a forrást, nem tudom mennyire hiteles, de a tegnapi nyilatkozatában még az volt, hogy vasárnap dönt véglegesen, garanciára van szüksége, hogy a regisztrációja rendben lesz. A mai Sportban is még ezek a hírek voltak.
De legyen igazad, én is azt a kívánom.
Brzovic január után újra feltűnt a radaron. Az Intertől 99 %, hogy tiplizik és elvileg egy szaúdi ajánlatot vissza is dobott. Újra egy Kessié barterben gondolkoznak, de ez még gyenge lábakon áll.
Hasonló az eset a Lo Celso-Lenglet esetben is. A Spurs hajlana rá, viszont ezzel nem lenne előrelépés az FFP-ügyben, úgyhogy az argentínnak nagyon le kellene adni a fizetéséből.
Nem ismerem a forrást, nem tudom mennyire hiteles, de a tegnapi nyilatkozatában még az volt, hogy vasárnap dönt véglegesen, garanciára van szüksége, hogy a regisztrációja rendben lesz. A mai Sportban is még ezek a hírek voltak.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.21. 14:53:23https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona ... y-5-stars/
Matteo Moretto szerint Gündogan Barcába igazolása 99%-ban kèsz. Már át is esett az első orvosin.
Korábban az AS is biztosra vette az átigazolást, akik szerint mai nap hivatalos is lehet.
Igaz, korábban volt Euroleague MVP, most csak a bajnokságé , bénán fogalmaztam, bocsi.
Na ez az, amit a Barcától ne remélj....