Feast4 írta: ↑2023.07.20. 10:02:32
visca el barca írta: ↑2023.07.19. 13:23:14
sikerült vennünk egy újabb tello, jeffren, lenglet, braithwaite féle töltelék nullát, akitől az életben nem fogunk megszabadulni. ez is itt fog rothadni 3 évig. kessie hozzá képest világklasszis. nem is értem xavit minek erőltette. szégyen igazolás, még tölteléknek is teljesen kevés. remélem kb 6. lesz a sorban és max a kupa első két-három fordulójában látjuk majd.
Teljesen leírtad azt amire gondoltam. Drukkolok, hogy cáfoljon rám, de ez kb. esélytelen. Ez a gyerek megégett a Chelseaben, ( jó folyon kölcsönben volt) de kevés volt a széthulló Valenciában, Stuttgartban, egyedül a Southamptonban tudott úgy ahogy megragadni, aztán idehozzuk 31 évesen úgy, hogy legalább 3 ember van a keretben aki egyébként tud VKP-t játszani. Nem értem.
Viszont ebből a három emberből (gondolom Kessiére, FDJ-re gondolsz, a harmadik nem tudom) az elefántcsontparti jó eséllyel távozik, a holland inkább 2 szűrős rendszerben tud alakítani, vkp-ként max. egy átlagot hoz, nem véletlenül játszott az Ajaxban is így és jelenleg a válogatottban is (plusz amióta itt van egy edző sem bízta rá ezt a poizíciót) és kell eggyel előrébb is, de még ha Kessié maradna is gyakorlatilag nem lenne csere. Plusz nem tudom miért veszi itt mindenki ennyire biztosra, hogy kezdő lesz, én sokkal inkább az ellenkezőjét gondolom. De meg kéne érteni, hogy abból kell főzni ami van. Hiába akart Xavi Kimmichet, ha halvány esély sincs rá, egy Nicoval meg semmivel nem járnánk jobban. Egy hullagyenge Valenciában sem tudott megragadni, a stílusa is inkább Busquetsre hajaz, csak gyengébb kiadásban, amit itt a fórum nagy része már elátkozott.
És mindezt úgy, hogy még nemhogy meccsen, de edzésen sem lehetett látni. Kíváncsi lennék akik itt keresztet vetnek rá, kapásból elítélik, hányszor látták játszani.
Valaki kellett akivel át kell vészelni legalább ezt az egy évet, hogy jövőre nagyobb mozgástérrel már kezdő szintű játékost lehessen venni. Szurkoljunk, hogy Kimmich maradjon a Bayernben, mert már idén sem nagyon ragaszkodnak hozzá, egy megfelelő ajánlat esetén gondolkodás nélkül elengednék (Sport Bild), plusz lejáró is lesz a szerződése.
De, hogy maradjunk a témánál, ha majd kap 6-8 hónapot és olyan teljesítményt hoz megfelelő játékperccel amire itt predesztinálják, készséggel beismerem, hogy igazatok volt, bár az sem amiatt lesz, mert ennyit látták játszani és tisztában voltak a képességeivel.