Fernando írta: ↑2023.07.21. 11:36:04
Troym írta: ↑2023.07.21. 10:13:19
Nico a sport szerint 10 millióért kerül Portoba visszavásárlási lehetőséggel. Kölcsönbe megy JAraujo is.
Tehát összefoglalva:
Az 1 év alatt 4 db Seria A meccsen bevetett Dest marad egyenlőre, a fél éve 4-5millióért hozott jhv cserébe távozik, eladjuk Nicot, hogy a 40% FFP miatt jöhessen Romeu és hoztuk a fél éve sérült Inigot és a nyakunkon rohad Lenglet.
Nice job.
Pontosan erről beszéltem 2 napja. Elég nagy szembeszelet kaptam itt. Plusz kergetunk egy 20 milliós fizuju Felixet, úgy hogy az FFP miatt jön csak Roque jövőre.
Szerintem a brazil nem elsődlegesen emiatt jön télen-jövő nyáron, hanem a brazil bajnokság konstrukciója miatt, ha jól rémlik, télen fejezik be, és a mostani "téli" átigazolási szezonjuk is mindjárt zárul, szóval még júliusban tudniuk kéne, hogy hozzanak-e pl. helyette valakit vagy sem, azt meg nem merik nyilván megkockáztatni, hogy nem hoznak senkit, mi meg augusztus végén beillesztjük valahogy a keretbe, és ott állnak gólvágó nélkül.
Dest amúgy nem a teljesítménye, hanem emberi okok miatt került ki a keretből, összekülönbözött az edzővel. Azelőtt általában egész korrekt szinten szállt be (nem mindig, de friss klubban hébe-hóba beállva ez nem meglepő), de hol 1, hol 2 olasz válogatott jobb bekk volt előtte.
Nem mellesleg mindenki szidta Xavit, amikor elküldte Destet, most mindenki szidja Xavit, amiért nem küldte el Destet, kicsit nekem már van kalapja, nincs kalapja effektus, pedig azért én is kritizálom őt, szóval nem akarom megvédeni feltétlen, de ez a Dest ügy nálam eléggé jól tükrözi ezt a mentalitást.
A J. Araujo üggyel sajna tljesen egyetértek amúgy, ő egy igazi jobb bekk, van sebessége, ereje, nem ügyetlen, szerintem full Emerson Royal stílus a srác, szóval az alapjai megvannak, ki kell hozni. De nem is a szintje érdekel, hanem nálam emberileg nem elfogadható, hogy elcsesszük a srác fél évét, mert késtünk az igazolással, aztán lehet, hogy lehetőséget sem fog itt kapni soha, pedig most tavasszal tuti kapott volna, ha nem is sokat. Annak örülök, hogy végül elutazik velünk a túrára, legalább még van lehetősége meggyőzni Xavit, de hát ha még Baldéhoz is fél év kellett neki, és a tavalyi amcsi túra nem volt elég, akkor erre nem sok esélye van. De remélem, hogy ő a körülmények miatt megkülönböztettt figyelmet kap, és mivel Xavi emberi oldalára sok panasz nem lehet, ezt nem tartom lehetetlennek.
Lenglet amúgy miért rohadna a nyakunkon? Van erről bármi új hír? Mert szerintem legrosszabb esetben olcsón távozik.
A Nico ügy meg ugye jobb, mint a kölcsön, ezt pénzszűkében lévő csapatok gyakran alkalmazzák. (Milan pl folyamatosan.) Eladjuk 10-ért, ha ott kiderül, hogy béna, akkor legalább kaptunk pénzt, tán többet is, mint amit 1 év múlva kaptunk volna. Ha kiderül, hogy jó, akkor visszavesszük, és vagy eladjuk több pénzért, amennyit nőtt az értéke, vagy megtartjuk. Ha már nem marad itt, akkor kb ez a legjobb verzió, és ugye addig is semmi közünk hozzá sem ffp-ben, sem sehol.
Amúgy persze, én is elnéztem volna itt 5.-6. kp-nak, csak már eleve azért ment el tavaly, mert ilyen ő nem akart lenni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy