Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Annyival nem jár jobban a Real, ha jövőre veszik át, mert az aláírás és bónusz magasabb lesz, plusz lehet, hogy ingyen lesz még rá jelentkező, és Mbappé azért nem az a típus, akit a szíve vezetne bárhová. Ha igazán akart volna menni, már tavaly se hosszabbít. Akkor is ugyanez a cirkusz volt, hogy "bezzeg ő elmegy innen, mert nem érzi jól magát blabla" most ráadásul Messi is lépett, Neymar méginkább háttérbe szorult, egyértelműen ő lenne az alfahím. Szóval én még a váltásban sem lennék biztos, főleg ha továbbra is anyuci irányít. Ha mondjuk egy komolyabb PL csapat, mondjuk a MU is komolyan ráhajt jövőre lehetnek érdekes dolgok.mvik írta: ↑2023.07.22. 11:43:46PSG hiába akar belőle pénzt látni, ha Bapé mindenképp Madridba akar menni, akkor ha fejre állnak és lesz.... magukat se fogják tudni sehova se eladni, a Realnál meg sajnos nem olyan hülyék ülnek hogy kifizessenek érte 150-200 milliót amikor jövőre ingyen vihetik. Én jelenleg max. egy kölcsönt tudok elképzelni, bár azért se nagyon fognak tolongani mert a teve ligán kívül más top csapat nem hiszem h megengedhetné magának az évi nettó 100 millás fizuját (nem tudom pontosan mennyi csak tavaly valami ilyesmit írtak a hosszabbításakor) és oda meg nem valószínű hogy elmenne, inkább végig ül egy szezont a lelátón ha úgy van. Én ennek a cirkusznak csak örülni tudok, egye meg amit főzőtt ez az pénzes arab gyökér, azt hiszi hogy mert ő a kiskirály akkor mindenki úgy ugrál ahogy ő fütyül, végre visszanyal neki is a fagyi![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintem tavaly választott a szülővárosa csapat és a Madrid közt úgy, hogy fél Franciaország és Katar összeszorított farpofával kérlelte maradását, még Macron is. Ő maradt gigantikus pénzért, kifelé meg a lojalitást is mutatva.davi10 írta: ↑2023.07.22. 10:06:46Szerintem ha annyira csak a Real-ba akarna menni, akkor már tavaly ment volna.
Mindenesetre nagyon remélem, hogy nem Madridban köt ki, ezzel a Vinicius - Joselu - Rodrygo sorral ki tudnék egyezni.
Mbappe-t meg kifejezettem nem bírom, de sajnos a világ egyik legjobbja, nekünk nagyon nem lenne jó, ha oda menne. Más kérdés, hogyha elmegy a PL-be, akkor a Liga még kevésbé lesz nívósabb, a Haaland vs. Mbappe vonalra lehet építeni úgy, mint az új CR vs. Messi sztorira.
Szerintem ha annyira csak a Real-ba akarna menni, akkor már tavaly ment volna.
Egy jelenleginél jóval erősebb bajnokságba igazolni nagy eséllyel kezdőnek, egy a jelenleginél erősebb csapatba, magasabb szintű játékostársakkal?
Én is így látom, az a Ramsey a mostani csapatban is simán elferne. A Gala ellen szerzett gólja meg szerintem örökre bevesodott a fejembe (meg a többiek reakciója)
Gondolom lendületből kölcsönadják az ország egy másik csapatának.Nagybarcelona írta: ↑2023.07.13. 09:36:00Milinkovic-Savic 28 èvesen az Al Hilalhoz igazolt, elvileg 40 millióèrt. Kár èrte, règóta szerettem volna Barca mezben látni, spanyol útlevele is van, modern, erős, magas, technikás kp-s.
Közben a FIFA kizárta az Al Nassr-t az átigazolási piacról, ès nem regisztrálhat játèkost. Musa árából voltak elmaradások. Mi lesz így az oda igazoló Brozoviccal?
Ezesetben sok sikert nekik!
Most úgy néz ki, hogy az Union Berlin-be megy, Kerkez pedig a Lazio-ba.
Szívás. Meg kellett volna keresni még mielőtt a svédek behívták. Egy Championship csatár nem lett volna rossz, talán az a csapatrész a leggyengébb a válogatottban.