Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Addig még ki tudja, mi lesz, Inigo lehet, hogy nem lesz egészséges pl. Xavi sem 100%, hogy vezetőedző lesz, bár valószínű.Troym írta: ↑2023.07.24. 19:37:50De, 7 millióért visszavehetjük.
Nem fogjuk.
Akkor is nagyon alacsony az összeg. A Fradi 2 millió euróért vett 28éves balhátvédet, mi 3-ért adjuk el a marokkói utánpótlás válogatott 20éves srácot egy nemzetközi induló Betisnek.
Miért az ellenkezőjét vártad? Mert itt játszott? Szerintem azok progresszívebbek itt edzőként (nem sikeresebbek, hanem akik bele mernek nyúlni taktikába, játékosállományba stb), akiknek nem 6 éves koruk óta ütik a fejébe "az egy igaz filozófiát".
Xavi nyilván konzervatív, ebben a hozzáállásban él a 80-as évek vége óta.
De, 7 millióért visszavehetjük.bence0330 írta: ↑2023.07.24. 19:21:24
Visszavásárlási záradék nincs? Mert akkor még picit meg tudom bocsátani, mert az kvázi egy kölcsön, a csapatok újabban ezt csinálják, és szerencsére mi is elkezdtük bevezetni.
Tök érdekes, mindenki ennek aza ellenkezőjét várta, ami szintén nem lett volna túl jó, de Xavi elképesztően végletes tud lenni bizonyos dolgokban, nem ismer átmeneteket. Fiatalt egyáltalán nem hoz fel, Lewy-t szó szerint egyszer cserélte le a VB után, stb. Elég konok valaki.
Visszavásárlási záradék nincs? Mert akkor még picit meg tudom bocsátani, mert az kvázi egy kölcsön, a csapatok újabban ezt csinálják, és szerencsére mi is elkezdtük bevezetni.
Ha Roberto is a pakk része, akkor már ők fizessenek. Plusz állják Bappé fizujának is a 80%át. Esetleg így.Peter írta: ↑2023.07.24. 18:50:43Mbappé komolytalansághoz még annyit, hogy Lucho "beépített ügynökként" megerősíthetné a PSG-t mondjuk Torres, Garcia, Alonso, Lenglet kvartettel plussz halasztott fizetéssel kapnának néhány tíz millát és jöhet Mbappé....
BL-t és aranybogyót akar nyerni a srác, pénzzel már televan, szóval nem a nagy fizuért jönne.
Viccnek is rossz, de minden edző álmát és kedvencét Robit is adnám a csomaghoz, ha nem kérné Lucho, akkor ajándékként.
Szerintem Lewa sem ellenezné a transzfert.
Szerintem (majd kijavítanak, ha tévedek) nincs ilyen opció, és nem a lóvétól meg ffp-től függ a dolog, vagy legalábbis már nem. Eleve a szerződés is 2024-től szól. A brazil bajnokság télig tart, és a braziloknak napokon belül zárul a "téli" átigazolási szezon. Eladni el tudnának utána, de hozni már nem, így szerintem nem is akarták már elengedni szezon közepén, kellett nekik. Valahogy úgy képzelném el, hogy feljebb is nyomták volna az árakat, hamot akarjuk vinni, meg lehet, hogy júli végéig nem is tudnánk biztosat mondani, hogy be tudjuk-e regizni, vagy nem, és nem vállalták a rizikót.
A komolyabb, nemzetközi meccseinken a góljainkat nem a jobbhátvéd hiánya miatt szedtük be az előző szezonban. Egy ilyen alkalom volt az előző szezonban, amikor a Manchester United elleni visszavágón a második bekapott gól előtt nagyon megkergettek minket azon az oldalon, egy erélyesebb játékos valóban elfojthatta volna a manchesteri rohamot. Ezt leszámítva nem azon a poszton kaptuk a gólokat.Troym írta: ↑2023.07.24. 08:07:15
Mind Koundet, de méginkább a többieket is egy komolyabb nemzetközi meccsen a balszélső megeszi reggelire.
Madrid ellen a legjobb középhátvédünket szokta kipakolni Xavi, nemzetközi meccseken meg abszolút kijátszható a védelmünk. (És nem kell rögtön ugrani, hogy sérültek voltak BL-ben, mert a Bayern ellen nem voltak sérültek a kezdő hátvédek, EL-ben meg szintén 4 gólt kaptunk 2 meccsen)
Persze, ha a céljaink kb. annyi, hogy legyen meg a nyolcaddöntő BL-ben, arra jó lesz a Kounde, SR, Dest/Araujo is, akkor tényleg nem kell senki.
Csak azért hoztam fel példának a Realt, mert van legtöbbször párhuzamba állítva a keretünk/játékosaink (de hozhatnék fel más csapatokat). És ha nálunk ez bukkan fel, hogy Koundé meg tudja-e állítani XY balszélsőt nemzetközi szinten, a több BL csapatnál még nálunk is rosszabb a helyzet.Troym írta: ↑2023.07.24. 14:18:19
Jól elkanyarodott a mondandóm.
Nem hasonlítgatok a Reallal.
Abszolút nem érdekel, hogy kinek a jobbhátvédje jobb, nekünk vagy a Madridnak. Engem az érdekel, hogy a RM balszélsőjét hogyan állítja meg a mi jobbhátvédünk. Fordítva azért nem érdekel, mert a Madridi jobbhátvédnek adott esetben Ferran-Fati-Dembele-Abde az ellenfele. (Dembele gondolom 10 perc alatt kidől az új szezonban is, így gondolom a másik 3 srác közül valaki) Azért Viniciust megállítani szerintem jóval nehezebb.
De akkor írom az Arsenalt / PSGt, Bayernt inkább. Szóval kérdem én ezen csapatok balszélsői ellen elég Kounde, vagy ha sérült, akkor SR?
Valószínű igen 60m lenne egy jhv, nem olcsó, de én simán beáldoznám akár Raphinhát / Dembelet egy jobbhátvédért. Szélső támadónk akkor is maradna, és annyira nagy gólgyáros ez a két játékos sem volt.
Persze durrogtathatnám, hogy FT, Fati gyengébb stb, de ilyen-olyan okból igazából bármelyik eladható lenne.
A Mbappé-hír teljesen egyértelmű. Nem is tudom, mikor hallottam utoljára ilyen komolytalan pletykát, de nem csak a Barcával kapcsolatban, úgy en bloc az egész nemzetközi labdarúgás szintjén.bence0330 írta: ↑2023.07.24. 13:17:02Ez az évtized kacsája Egy 200M körüli, 100M körüli bruttó bérű játékos, amikor mi örülünk ha regisztrálunk pár kiegészítőembert kis bérrel, illetve akinek a Madrid stílusa jobban fekszik, aki madridista...
A Barca-Madridi témához: szerintem az ő középpályájuk erősebb. Bellingham már most fény volt az éjszakában az előkészítő meccsen, ha a hosszú sérülés miatt Wirtzet nem veszem, akkor egyértelműen a legjobb fiatal játékos a posztján, ráadásul tökéletesen illeszkedik szerintem a Madridi játékba. Csuameni a képességei alapján....
Torrest meg Garciát nem tudjuk oda elsütni? 60-t vihetnék mindkettőt.
Jól elkanyarodott a mondandóm.Chino írta: ↑2023.07.24. 13:15:31Ha Koundét ennyire megeszik reggelire, akkor ki az a poszton, aki megoldaná akár hosszú időre a jh-kérdést. TAA-Walker-Hakimi-Reece James-Cancelo esetleg Frimpong, bár ő még elég kérdéses. Szerintem már ezzel is kicsit jószívű voltam, ami a topot illeti. Ezek közül ki az, aki mondjuk 60 alatt megszerezhető és fizetni is tudnánk.
Ha már rendszeresen a Realt hozzuk fel példának, náluk van egy SR szintű Carvajal, meg egy Lucas Vazquez. Szerintem bőven előrébb vagyunk náluk.
Ez az évtized kacsája Egy 200M körüli, 100M körüli bruttó bérű játékos, amikor mi örülünk ha regisztrálunk pár kiegészítőembert kis bérrel, illetve akinek a Madrid stílusa jobban fekszik, aki madridista...
Ha Koundét ennyire megeszik reggelire, akkor ki az a poszton, aki megoldaná akár hosszú időre a jh-kérdést. TAA-Walker-Hakimi-Reece James-Cancelo esetleg Frimpong, bár ő még elég kérdéses. Szerintem már ezzel is kicsit jószívű voltam, ami a topot illeti. Ezek közül ki az, aki mondjuk 60 alatt megszerezhető és fizetni is tudnánk. A portugál ráadásul nagyon necces kategória, az angolok pedig nem tudom mennyire tudnának ide illeszkedni. Talán TAA. Ezután szakadék Egy Calabria-Pavard-Di Lorenzo stb. szinttel nem tudom mennyivel lennénk előrébb mint Kondéval. Vagy ha Araujot tesszük ki és középen egy Christensen-koundé páros.Troym írta: ↑2023.07.24. 08:07:15Mind Koundet, de méginkább a többieket is egy komolyabb nemzetközi meccsen a balszélső megeszi reggelire.bence0330 írta: ↑2023.07.23. 22:58:15
Szerintem akkor sem kell feltétlen, ha nem állunk át, akkor marad ez a hibrid 3-4 védős rendszer. És van két echte jobb bekk is most az utazókeretben, egyiknek elég jónak kell lennie, hogy Koundéval rotálva ha nem is álomszerű minőséggel, de elégségesen feltöltsük azt a posztot.
Madrid ellen a legjobb középhátvédünket szokta kipakolni Xavi, nemzetközi meccseken meg abszolút kijátszható a védelmünk. (És nem kell rögtön ugrani, hogy sérültek voltak BL-ben, mert a Bayern ellen nem voltak sérültek a kezdő hátvédek, EL-ben meg szintén 4 gólt kaptunk 2 meccsen)
Persze, ha a céljaink kb. annyi, hogy legyen meg a nyolcaddöntő BL-ben, arra jó lesz a Kounde, SR, Dest/Araujo is, akkor tényleg nem kell senki.
Csere 7-8. középpályás már a teljesen felesleges kategória.
Hova?
Gündo, FdJ, Gavi, Pedri, Romeu, Kessie, Roberto ez 7 játékos. Mivel SR a csk, valamennyivel többet kerül pályára. 8. számú középpályás meg azért már tényleg egy fiatal saját nevelés legyen gombokért. Amúgy meg Christensen is tud szűrőt játszani emlékeim szerint, akinek még ez a mennyiség is kevés lenne, sőt Xavi ki tudja mit szeretne Garciával.
A cserecenterrel egyetértek, az kellett volna Roque legyen. Csak lábon lőttük magunkat, mert még a csokipénzt is elköltöttük, ő meg nem tud jönni.
Mind Koundet, de méginkább a többieket is egy komolyabb nemzetközi meccsen a balszélső megeszi reggelire.bence0330 írta: ↑2023.07.23. 22:58:15Szerintem akkor sem kell feltétlen, ha nem állunk át, akkor marad ez a hibrid 3-4 védős rendszer. És van két echte jobb bekk is most az utazókeretben, egyiknek elég jónak kell lennie, hogy Koundéval rotálva ha nem is álomszerű minőséggel, de elégségesen feltöltsük azt a posztot.
Szerintem akkor sem kell feltétlen, ha nem állunk át, akkor marad ez a hibrid 3-4 védős rendszer. És van két echte jobb bekk is most az utazókeretben, egyiknek elég jónak kell lennie, hogy Koundéval rotálva ha nem is álomszerű minőséggel, de elégségesen feltöltsük azt a posztot.gránit írta: ↑2023.07.23. 22:43:20Ha átállunk a 3 középhátvédes rendszere (bárcsak így történne), akkor nem kell jobbhátvéd. Kellett a cserepadra középhátvédet igazolni, mert Araújo és Christensen is sérülékenyek. Hogy Martinez volt-e a megfelelő választás, még nem tudni. Kockázatos, az biztos. Az előző szezonban sokat volt sérült, júniusban műtötték. Középhátvéd mindenesetre kellett. Roque nagy fogás, remélem, télen már jöhet. Ha nem, akkor erre a szezonra kellene még egy csatár, még ha átmeneti megoldás lesz csak.
Nem hittem volna, hogy egy emberre gondolunk. Nàlam is ő lenne a favorit!Troym írta: ↑2023.07.23. 19:24:22Nyilván fogalmam nincs ki mennyibe kerülne, legjobb Hakimi lehet talán azon a poszton, de azok közül, aki mozdítható én Frimpongot hoznám, akár valamelyik támadónk árán is.
Ő előrejátékban olyan, mint anno Alves, szerintem több gólpontja volt Bundesligában, mint a Lewán kívüli többi támadónk közül bárkinek.
Vele át lehetne állni adott meccsen 3 védős felállásra is, de lehetne jhv 4-3-3ban. Plusz 22 éves, kegyetlen gyors, jók a beadásai. Láttam pár meccsen, szerintem elég jó lenne nálunk, főleg, hogy legtöbb meccsen elég magasan játszanak a szélsővédőink is.
Nyilván fogalmam nincs ki mennyibe kerülne, legjobb Hakimi lehet talán azon a poszton, de azok közül, aki mozdítható én Frimpongot hoznám, akár valamelyik támadónk árán is.