Ja gratis F.Torres
vigye Ferrant, a család az család
Az öntökönrúgás minősített esete.FCBsteve írta: ↑2023.07.28. 18:34:56
Tavaly azért született megegyezés Dembelé-vel, azért fogadta el az alacsonyabb fizetést, mert így lett kialakítva a kivásárlási ára... Ha elmegy, kompenzálva lesz a sok pénzzel amit kap, ha hosszabbít, akkor feltételezhetően jobb feltételekkel teszi majd... Egy "átmeneti" szerződés...
Klub részéről meg is akartak állapodni még a 100m-ós szakaszban, csak nem sikerült...
https://barcauniversal.com/barcelona-di ... -contract/FCBsteve írta: ↑2023.07.28. 18:34:56Tavaly azért született megegyezés Dembelé-vel, azért fogadta el az alacsonyabb fizetést, mert így lett kialakítva a kivásárlási ára... Ha elmegy, kompenzálva lesz a sok pénzzel amit kap, ha hosszabbít, akkor feltételezhetően jobb feltételekkel teszi majd... Egy "átmeneti" szerződés...csababarca írta: ↑2023.07.28. 18:19:39
Azért megnézném annak az arcát, aki egy ilyen szerződést írt meg, hogy 50 milla kivásárlási ár:D
Sok esze volt, most adják el MBappét nagy pénzért, le lehetett volna húzni őket, mint ahogy minket lehúzott mindenki a Neymar transzfer után.
Klub részéről meg is akartak állapodni még a 100m-ós szakaszban, csak nem sikerült...
Az egyetlen ész érv az eladása mellett az, hogy sérülékeny, minden más amellett szól, hogy iszonyatosan szükségünk van rá.
Tavaly azért született megegyezés Dembelé-vel, azért fogadta el az alacsonyabb fizetést, mert így lett kialakítva a kivásárlási ára... Ha elmegy, kompenzálva lesz a sok pénzzel amit kap, ha hosszabbít, akkor feltételezhetően jobb feltételekkel teszi majd... Egy "átmeneti" szerződés...csababarca írta: ↑2023.07.28. 18:19:39
Azért megnézném annak az arcát, aki egy ilyen szerződést írt meg, hogy 50 milla kivásárlási ár:D
Sok esze volt, most adják el MBappét nagy pénzért, le lehetett volna húzni őket, mint ahogy minket lehúzott mindenki a Neymar transzfer után.
50 millióért, mint kivádsárlásiárért ész nélkül odaadnám. Utána már nem szegényház- jellegű az augusztusunk.Cseri írta: ↑2023.07.28. 17:44:11Nekem semmi bajom vele,de a klub jelenlegi helyzetében, ha mélyen belenyúlnak a zsebükbe a psg-nél,eladnám. Természetesen jobban örülnék,ha Ferran menne,de arra semmi esély.Goikoechea írta: ↑2023.07.28. 17:24:07A Mundo szerint a PSG erösen érdeklődik Dembele iránt. Én szívem szerint elengedném. Balon Ansu, Abde jobbon Raphinha, Ferran. Ha nagyon nem megy a 433 akkor meg plána túl sokan vannak előre.
De az 50m fele NEM a csapaté, hanem a játékosé és ügynökéé. Így jött létre tavaly a megállapodás...Nagybarcelona írta: ↑2023.07.28. 18:02:4150 millió a kivásárlási ára július 31-ig a hírek szerint. Règóta kedvelem Dembelèt, de nem akar kijönni belőle ami benne van, ès fèl szezonokat sèrült. Ha tudnánk egy az egyben igazolni, ès hozzátesszük a sok aprót, lehetne minősègi játèkost igazolni. Nem nagyon tudok ilyen szèlsőt írni, eleve felállást váltanèk 2 támadóra. Felix nem lenne rossz kölcsönbe. Az eladásokból zsebbe kellene nyúlni, de ott van Kvaratskhelia, Leao balra, (100 körül az áruk)
Dybala 12 millió, jobb oldalra nem lenne rossz Raphinha mellè. Gnabry nem tudom, hogy eladó e, Salah kicsit idős, ès sokat keres, Mahrez most ment arábiába.
Július 31-ig nem fognak mélyen a zsebünkben nyúlni (persze, azért ez relatívCseri írta: ↑2023.07.28. 17:44:11Nekem semmi bajom vele,de a klub jelenlegi helyzetében, ha mélyen belenyúlnak a zsebükbe a psg-nél,eladnám. Természetesen jobban örülnék,ha Ferran menne,de arra semmi esély.Goikoechea írta: ↑2023.07.28. 17:24:07A Mundo szerint a PSG erösen érdeklődik Dembele iránt. Én szívem szerint elengedném. Balon Ansu, Abde jobbon Raphinha, Ferran. Ha nagyon nem megy a 433 akkor meg plána túl sokan vannak előre.
50 millió a kivásárlási ára július 31-ig a hírek szerint. Règóta kedvelem Dembelèt, de nem akar kijönni belőle ami benne van, ès fèl szezonokat sèrült. Ha tudnánk egy az egyben igazolni, ès hozzátesszük a sok aprót, lehetne minősègi játèkost igazolni. Nem nagyon tudok ilyen szèlsőt írni, eleve felállást váltanèk 2 támadóra. Felix nem lenne rossz kölcsönbe. Az eladásokból zsebbe kellene nyúlni, de ott van Kvaratskhelia, Leao balra, (100 körül az áruk)Cseri írta: ↑2023.07.28. 17:44:11Nekem semmi bajom vele,de a klub jelenlegi helyzetében, ha mélyen belenyúlnak a zsebükbe a psg-nél,eladnám. Természetesen jobban örülnék,ha Ferran menne,de arra semmi esély.Goikoechea írta: ↑2023.07.28. 17:24:07A Mundo szerint a PSG erösen érdeklődik Dembele iránt. Én szívem szerint elengedném. Balon Ansu, Abde jobbon Raphinha, Ferran. Ha nagyon nem megy a 433 akkor meg plána túl sokan vannak előre.
Nekem semmi bajom vele,de a klub jelenlegi helyzetében, ha mélyen belenyúlnak a zsebükbe a psg-nél,eladnám. Természetesen jobban örülnék,ha Ferran menne,de arra semmi esély.Goikoechea írta: ↑2023.07.28. 17:24:07A Mundo szerint a PSG erösen érdeklődik Dembele iránt. Én szívem szerint elengedném. Balon Ansu, Abde jobbon Raphinha, Ferran. Ha nagyon nem megy a 433 akkor meg plána túl sokan vannak előre.
Mar nem csak a Mundo hozza le, Romano konkret targyalasrol ir. Az egyetlen jatekosunk aki tud nemi varatlant huzni.Goikoechea írta: ↑2023.07.28. 17:24:07A Mundo szerint a PSG erösen érdeklődik Dembele iránt. Én szívem szerint elengedném. Balon Ansu, Abde jobbon Raphinha, Ferran. Ha nagyon nem megy a 433 akkor meg plána túl sokan vannak előre.
viccnek is rossz lenne így nekimenni a szezonnakGoikoechea írta: ↑2023.07.28. 17:24:07A Mundo szerint a PSG erösen érdeklődik Dembele iránt. Én szívem szerint elengedném. Balon Ansu, Abde jobbon Raphinha, Ferran. Ha nagyon nem megy a 433 akkor meg plána túl sokan vannak előre.
Szerintem ez jó megoldás a tehetséges, de még nem elég jó játékosaink esetén. Várhatóan sokkal több lehetőséget kapnak más csapatokban, nemzetközi tapasztalatot szereznek, stb. Ha pedig bebizonyosodik, hogy mégis itt lenne a helyük, akkor még mindig bőven piaci ár alatt visszakapjuk őket. Ha az értékük növekszik, de mégsem tartunk rájuk igényt, akkor a következő eladásból kapunk egy zsák pénzt. Mi a probléma?Troym írta: ↑2023.07.27. 10:20:15Hivatalos: Riad kölcsönbe kerül a Betishez 3 milliós kötelező opcióval és 50%-a a mienk a következő eladásnak, plusz 7 millióért visszahozhatjuk.
Romano szerint Nico meg 8 millióért kerül Portóba és 40%-a a mienk a következő eladásnak, visszahozhatjuk 15-20millióért.
Szóval 2 tehetséges (vagy hívja mindenki aminek akarja) játékos távozik összesen 8 millióért, plusz jövőre még 3-ért.
Akkor a kasszából elkölthető FFP miatt 3 millió Euró és adhatunk valakinek gondolom 4-5 milliós fizetést.
Biztos megérte.