Ilyenkor viszont döntsük el, hogy szabad-e árnyalni egy meccset, szereplést (kifogáskeresés), vagy nem de akkor ragaszkodjunk az egyikhez, és akkor nem lesz kettősmérce. Az nem működik szerintem, hogy egy Inter elleni bíróbakiparádét és sérüléshullámot nem lehet felhozni, bezzeg most a kapufákat meg a szerencséket igen, ha épp felénk billen a dolog. Előbbit amúgy mi is rúgtunk, bár kevesebbet, ez tény. Mert aki szerint csak szimplán kiestünk, és ennyi a tény, minden más hablaty, az akkor fenntartások nélkül fogadja el, hogy 3-0-ra agyonvertük a Reált és kész. Én az előbbi pártján vagyok, szerintem az Inter-BM meccseket erősen lehet árnyalni, és itt is el lehet mondani, hogy ugyan jók voltunk, de nem 3-0 volt a reális eredmény, hanem inkább valami döntetlen féle.
Már a bajnokságal is ugyanezt éreztem. BL meccseket nem szabad árnyalni, védeni, míg ennek az inverze mehet ahogy a csövön kifér (bénalaliga, madridnemakarta, egynullák, mázlink volt, stb).
De ha már valamelyik irányba elcsúszik a dolog, akkor is mehetne a saját csapatunk felé szerintem, nem szégyen az.
Amúgy meg remek meccs volt, hangulatos, kontráztunk, kapartunk, Fermin miatt villantunk is, és Dembélé is hozta a jobbik énjét.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy