Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miközben Alonso és EG bevetésre kész.....egy esetleges ígéretes tavasz fontos meccsein talán még egy fénykori MSN sem lenne képes kompenzálni.NovaProspekt írta: ↑2023.08.02. 07:12:03Sajnos valszeg játszatni kell majd Robit, mert ő az új katalán posterboy, aki megdobogtatja a helyiek szívét. Mondjuk az EL-hez pont dukál![]()
Azért ez szerintem bonyolultabb, minthogy azt mondjuk neki, "gyere ide és játssz 3-4 millióért, aztán meg lesz rajtad egy 200 milliós kivásárlási ár."bence0330 írta: ↑2023.08.02. 11:54:49Oké, hogy a kutyának sem kellett, de egyrészt spanyolban van valami szabály, hogy felénél jobban nem csökkenhet a fizu, szóval a legalacsonyabb összeg - ha most feltételezem, hogy a hírek igazak - az nettó 6 misi lehetett volna, akkor meg már tökmindegy, hogy 6 v 7, egyik sem túl magas egy Dembélé szintű játékosnak. Kvázi free agentként "igazoltuk le" amúgy.gránit írta: ↑2023.08.02. 11:48:12
Szerintem azért felesleges a számmisztika, mert abból indul ki, hogy csak mi nem vagyunk tárgyalópozícióban (így kötünk ki ott, amit lentebb írtam). Dembelé tavaly nem kellett a kutyának se, amikor hosszabbított. Csak annak diktálhatott, aki hagyta. Ha nem tetszik, mehetett volna nyugodtan. Ki más adott volna neki nettó 7 milliós fizetést? Senki. Csak azt zsarolhatta, aki hagyta.
Nagybarcelona: én kizártnak tartom, hogy egyáltalán elméleti lehetőség lenne Roque, pénztől, ffp-től függetlenül. Pedig nagyon kéne. Már megvan a szerződés, 2024-ben érkezik, és ha jól tudom, a brazilok már nem is igazolhatnának a helyére, úgyhogy semmiképp sem engednék el.
A jelenlegi fizetésére nem is volt szavam. Engem a történetben az eladási ár zavar, ha nem lesz elég magas. A csapat további megerősítése szempontjából nem mindegy, mennyit kapunk érte (bár lehet, hogy a Liga élből visszadob minden komolyabb igazolást, és max egy Fresnedára futja még, tegnapelőtt volt olyan vélemény, hogy 100 milliós eladási ár mellett sem tudnánk érdemben igazolni, amit azért kétlek, de a Ligát elnézve még ez is előfordulhat).bence0330 írta: ↑2023.08.02. 11:54:49
Oké, hogy a kutyának sem kellett, de egyrészt spanyolban van valami szabály, hogy felénél jobban nem csökkenhet a fizu, szóval a legalacsonyabb összeg - ha most feltételezem, hogy a hírek igazak - az nettó 6 misi lehetett volna, akkor meg már tökmindegy, hogy 6 v 7, egyik sem túl magas egy Dembélé szintű játékosnak. Kvázi free agentként "igazoltuk le" amúgy.
Továbbra is tartom, hogy volt oka a mellőzésének, nagy valószínűséggel sporszakmai. Xavi Destet is elzavarta, amire a fél fórum kiakadt, hogy miért nem kap esélyt és láthattuk, mit művelt a felkészülési meccsen. Vannak emberek, akik nem ütik meg a szintet.Andras Inieszta írta: ↑2023.08.02. 11:39:33Xavi: "Szükségünk van egy jobbhátvédre."
Hír: "J. Araujo-t kölcsönbe adja a Barca."
Nem értem. Ez azt jelenti, hogy mindenképpen igazolunk oda egy játékost? Vagy ha nem, akkor teljes fejetlenség nekem ez, illogikátlan. Vettünk egy fiatal jhv-et, akit fel lehetne ott építeni. Erre meg kölcsönadjuk. Továbbra is arra épít ezen a poszton Xavi, hogy Ronald Ara, Sergi Rob, meg J. Koundé is tud azon a poszton játszani, de nem ez a fő posztjuk... ????
Oké, hogy a kutyának sem kellett, de egyrészt spanyolban van valami szabály, hogy felénél jobban nem csökkenhet a fizu, szóval a legalacsonyabb összeg - ha most feltételezem, hogy a hírek igazak - az nettó 6 misi lehetett volna, akkor meg már tökmindegy, hogy 6 v 7, egyik sem túl magas egy Dembélé szintű játékosnak. Kvázi free agentként "igazoltuk le" amúgy.gránit írta: ↑2023.08.02. 11:48:12Szerintem azért felesleges a számmisztika, mert abból indul ki, hogy csak mi nem vagyunk tárgyalópozícióban (így kötünk ki ott, amit lentebb írtam). Dembelé tavaly nem kellett a kutyának se, amikor hosszabbított. Csak annak diktálhatott, aki hagyta. Ha nem tetszik, mehetett volna nyugodtan. Ki más adott volna neki nettó 7 milliós fizetést? Senki. Csak azt zsarolhatta, aki hagyta.Nagybarcelona írta: ↑2023.08.02. 11:30:16
Szerintem fölöslegesen magyarázok, mert szubjektív vèlemènnyel állnak sokan a dolgokhoz, vagy így, vagy úgy.
Szerintem azért felesleges a számmisztika, mert abból indul ki, hogy csak mi nem vagyunk tárgyalópozícióban (így kötünk ki ott, amit lentebb írtam). Dembelé tavaly nem kellett a kutyának se, amikor hosszabbított. Csak annak diktálhatott, aki hagyta. Ha nem tetszik, mehetett volna nyugodtan. Ki más adott volna neki nettó 7 milliós fizetést? Senki. Csak azt zsarolhatta, aki hagyta.Nagybarcelona írta: ↑2023.08.02. 11:30:16
Szerintem fölöslegesen magyarázok, mert szubjektív vèlemènnyel állnak sokan a dolgokhoz, vagy így, vagy úgy.
Olvasd el amit írtam. Adhatunk volna neki 7 helyett 10 milliós fizetèst (12 ről csökkent) 4-5 èvre, 1 milliárdos kivásárlási árral. Ez az èvi 6 milliós különbözet bruttóban bebiztosíthatta volna, hogy egy 50-60 milliós játèkos ne 25-èrt távozzon, ès legyen tárgyalási alap. Ez az FFP-ben 30 millió plussz 5 èvre levetítve, amit a La Liga nem engedné meg.gránit írta: ↑2023.08.02. 10:48:17Ha a PSG-nek végtelen pénze van, miért is engedjük el apróért? Ki akkor a hibás? Mi, akik megint töketlenek vagyunk, vagy ők, hogy élnek a lehetőséggel? Ha még egy PSG-t sem tudunk megfejni, csak magunkat okolhatjuk.Faramuci69 írta: ↑2023.08.02. 10:14:43Mostantól nem szeretném Luiz Enriquet a Camp Nouban látni. Már akkor áruló volt mikor átjött Madridból. A vér nem válik vízzé, most is odapiszkított ahol korábban befogadták, megbecsülték.
Remélem másik játékosunkat (aki fontos persze), nem hagyjuk hogy átcsábítsa. Végtelen pénzből nem nehéz.
mert kell a brazilnak támogatás a jobboldalra, és erre cancelo tökéletes megoldás lenne.
Ha a PSG-nek végtelen pénze van, miért is engedjük el apróért? Ki akkor a hibás? Mi, akik megint töketlenek vagyunk, vagy ők, hogy élnek a lehetőséggel? Ha még egy PSG-t sem tudunk megfejni, csak magunkat okolhatjuk.Faramuci69 írta: ↑2023.08.02. 10:14:43Mostantól nem szeretném Luiz Enriquet a Camp Nouban látni. Már akkor áruló volt mikor átjött Madridból. A vér nem válik vízzé, most is odapiszkított ahol korábban befogadták, megbecsülték.
Remélem másik játékosunkat (aki fontos persze), nem hagyjuk hogy átcsábítsa. Végtelen pénzből nem nehéz.
A felháborodáson kívül nem értem az ellenszenvet. Ki kötött Dembelé-vel ilyen szerződést? Na,ott kell kopogtatni a problémával.Faramuci69 írta: ↑2023.08.02. 10:14:43Mostantól nem szeretném Luiz Enriquet a Camp Nouban látni. Már akkor áruló volt mikor átjött Madridból. A vér nem válik vízzé, most is odapiszkított ahol korábban befogadták, megbecsülték.
Ezért: https://fbref.com/en/players/bd6351cd/Joao-Cancelo
Ó, kapitány, kapitányunk. A dinamikájával, a megbízhatóságával - hogy sosem sérült, nagyon jó 1v1 emberfogásával, a határozottságával, vagy ahogy sprintel a vonal mellett fel-alá feltartóztathatatlanul, ahogy belép a támadásokba a váratlan, kreatív húzásaival. Julian Araujonak sosem volt esélye egy ilyen vadállat ellen.