sansz írta: ↑2023.08.02. 00:05:46
J. Araujo miért megy kölcsönbe? Lemaradtam valamiről, nincs gond azon a poszton? Ha lenne egy fiatal Alves ott,akkor megértem,hogy kölcsönbe megy a fiatal,akinek kellenek a percek. De most ki szorította ki a csapatból?
Ó, kapitány, kapitányunk. A dinamikájával, a megbízhatóságával - hogy sosem sérült, nagyon jó 1v1 emberfogásával, a határozottságával, vagy ahogy sprintel a vonal mellett fel-alá feltartóztathatatlanul, ahogy belép a támadásokba a váratlan, kreatív húzásaival. Julian Araujonak sosem volt esélye egy ilyen vadállat ellen.
Ő pedig csak arra vár, hogy megadattasson a lehetőség, amikor elhallgattathatja a kritikusait. Bármikor, amikor 0-4 után 5-1 van a 90+ percben, ő előlép majd és aktivizálja magát. Mint ahogy ilyen esetekben mindig tette az elmúlt 10+ évben.
Persze ő még mindig csak 1 jobbhátvéd, lehetett volna hely mögött, de hát ott volt Dest. Rájöttek, hogy egy jobb csapat támadói olyan gyönyörűen forgatják meg, hogy ha ennek a polaritását megváltoztatják, akkor a végén még az ellen szédül el.
Amúgy szerintem Koundé lesz ott ilyen hibrid 3-4 védős rendszerben, SR meg a csere. Esetleg Dest, bár ő emberi okok miatt lett kitéve a Milan keretéből, úgyhogy ettől kicsit tartok. Remélem nem lesz az amerikai Baldé cseréjének is megtartva, borzaszó azon az oldalon.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy