Nekem az az érzésem az előszezon alapján, hogy igazoltunk két vadiúj játékost balszél-középre, Ansu és Ferrán is jó szezont fog most hozni szerintem. Plusz Yamal, Raphinha, Lewy, elég komoly tűzerőnk lehet így, ha tartja mindenki a szintet. A kp is rendben lesz, Romeu előrelépés Busihoz képest, Gündogan nagy erősítés, Gavi ebben a poziban meg fog halni, kár érte, mert remekelt múlt télig. Lopez még mindig sötét ló, egyértelműen vannak benne olyan kvalitások, amikben hiányt szenved amúgy a kp-nk.
A hátsó alakzattal lesznek most idén bajok. Remélem most a perdöntő meccseken pont ott lesznek Araujoék, és Inigo is felépül, hogy semmiképp se Garciáékat kelljen nyomatni. A Szörnyet azért kellett volna többet próbálgatni, nem csak pár percet adni neki összesen.

Valami remény kéne, ha már Riadot, Minguezát elpasszoltuk, akik Garciánál mindenképp jobb játékosok. Azt hittem, Fayé legalább az esélyt megkapja, ha már nagyon megtetszett a stábnak a hírek szerint. De asszem Xavi ebben a tekintetben marad ebben a nem túl bátor felfogásban, inkább a biztos rossz, mint a bizonytalan címszóval. Hátha Garcia elkel még az utolsó pillanatokban. A nyarunk top igazolása lenne, akkor is, ha juvenil 4. számú csatára áll be helyette.
Abdénak mindenképp maradnia kell, ha tűri a padot. Mindkét szélen tetszett, amit mutatott. Megy, hajt, kapar, kreál is mellé helyzeteket.
Yamal meg kb az első ember, akit látok, akire tényleg illik az "új Messi" kifejezés. Szenzációs a srác, Dembélé távozása neki is meg fogja nyitni a kaput, de én is remélem, hogy ez még csak kétmeccsenként félóra, vagy ilyesmi lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy