bence0330 írta: ↑2023.08.08. 12:46:18
Hogyne, ezzel így 100%-ban egyetértek, írtam is, hogy bőven nem csak a liga hibás, nagyobbrészt mi.
Főleg, ha "mi" alatt a Barto-érát értjük. Csak ezt szerintem nem nagyon lehet és szabad összevetni a mostani szituval. Oké, hogy mindkettő "mi" vagyunk, de két teljesen más emberekből álló éra, tehát ha ők nem tudtak eladni, akkor az nem jelenti azt, hogy most nem tudnának Laportáék, ha lenne esélyük egyáltalán erre, és az, hogy nem nagyon van, nem az ő saruk. Az szerintem mindent elmond, hogy a szintén rájuk ragadt Umtitivel milyen zseniálisan oldották meg a dolgokat. Ilyenekbe kell fektetniük az eszüket, energiájukat az előzőek miatt, és ez már óriási sikernek számít sajna jelen helyzetben. Nekik főleg dühítő lehet a liga merevsége, pont emiatt, mert ők örököltek egy szitut. Persze a lgia szemében mi Barcelona vagyunk, mindegy, ki van az élen, az is érthető, természetesen.
De erre írtam, hogy Laporta első érájában, vagy Rossell érában sem tudtunk eladni, és egyik sem ismert mértéket.
És ebbe szépen beleillik Barto is a maga ámokfutásával.
De nem miatta van minden.
Laporta most tüzet olt, de neki is voltak már ebben az új elnökségében is bőven necces igazolásai, eladásai stb.
Olyan ez kicsit, hogy vannak minták.
Sajnos a minta látszik, mi nem eladó klub vagyunk, sose tudtunk eladni normálisan.
Ugye pont említetted, és hasonló minta mondatta velem azt, hogy Kessié nem Busquets pótlására jött. Ott is kötöttétek az ebet a karóhoz, hogy de de, meg hogy Busquets majd visszaszorul. Ehhez képest nem ez történt.
Nem vagyok Nostradamus, se nem értek ezekhez jobban mint Ti. Csak látom a mintázatokat, és mindig ugyanaz történik a klubnál, tök mindegy ki a vezető.
(Most olyanokat már meg sem említek, hogy a bl-ből kiesés mit okoz már második éve, mert ott is súlyos eurómilliók kerültek ki a kasszából, csak ha játszottunk volna ha csak csoport másodikként továbbjutva majd egyből kiesve mindkét évben, csak az uefától kaptunk volt kb 20 millió eurót, EL-ben ennek a 15%-át kaptuk.
És akkor erre is ment a tapsikolás, hogy igazából jobb hogy kiestünk a csoportból, mert majd az EL-ben edződhetünk:D Meg se éltünk a rendes tavaszi részét:D)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."