2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pont ezt írtam én is.ocsike83 írta: ↑2023.05.16. 08:56:23
Azért meg lehet nézni, hogy amikor Puyol volt a CSK, hogyan tette arrébb a csapattársait. Megütötték és az ellenfelét védte. Elhajtotta Neymar-ékat, amikor 7-0nál táncoltak, hogy ne alázzák már az ellenfelet, stb...stb...stb...Nekem ebből a szempontból is Araujo = Puyol 2.0.
Amúgy pont ezt a folyamatos bírózást kellene kiölni a csapatból (függetlenül attól, hogy kaptunk lapot eddig, vagy sem). Évek óta ez hogy, hogy öten ráfutnak a bíróra, reklamálnak, magyaráznak. Folyamatos a pofázás....
Azért meg lehet nézni, hogy amikor Puyol volt a CSK, hogyan tette arrébb a csapattársait. Megütötték és az ellenfelét védte. Elhajtotta Neymar-ékat, amikor 7-0nál táncoltak, hogy ne alázzák már az ellenfelet, stb...stb...stb...Nekem ebből a szempontból is Araujo = Puyol 2.0.csababarca írta: ↑2023.05.16. 08:22:57Én értem az elméletet, és van is igazság benne, de nálunk ez sose működött.gránit írta: ↑2023.05.15. 22:55:48Szerintem senki nem is mondta, hogy a szalag adná a tekintélyt. Éppen fordítva, a rátermettségből kell következnie a szalagnak. Nagy jelentősége tényleg nincs, felesleges sárgalapokat, esetleges eltiltásokat megelőzhetünk azzal, ha a csapatkapitány kommunikál a játékvezetőkkel.
Nézz meg egy olyan meccset ahol Puyol volt a kapitány, történt valami, majd 5-6an tekeredtek a bíróra.
Puyol inkább nyugtató szerepben tetszelgett.
De bármelyik kapitányra igaz ez, meg nem kapitányra. A reklamálás a bíró felé folyamatos, lapot nagyon ritkán kaptunk érte.
Most éppen Gavi kapott, de ezt nem kell úgy beállítani, mintha mindig sárgát kapna az, aki nem kapitány és hozzászól a bíróhoz. Ilyen esetben a 10. percben minden meccs véget érne, mert kiállítanának mindenkit.
SZóval én értem, hogy elméletileg ez IS egy funkciója a szalagnak, de gyakorlatilag ez nincs így.
Én értem az elméletet, és van is igazság benne, de nálunk ez sose működött.gránit írta: ↑2023.05.15. 22:55:48Szerintem senki nem is mondta, hogy a szalag adná a tekintélyt. Éppen fordítva, a rátermettségből kell következnie a szalagnak. Nagy jelentősége tényleg nincs, felesleges sárgalapokat, esetleges eltiltásokat megelőzhetünk azzal, ha a csapatkapitány kommunikál a játékvezetőkkel.
Ha Messi érkezik akkor ez a kérdés lényegtelen lesz, biztosan neki adják majd a szalagot, ha pedig nem lesz sérült úgyis végigtolja a szezont, ez pedig nála nem sűrű. Senki ne higgye, hogy visszajön nagy erőfeszítések árán hatalmas dírrel-durral aztán rotálva lesz. Plusz még Alba is ott van. Szerintem Araujo és MAtS fognak harcolni a harmadik (negyedik?) helyért.Messa írta: ↑2023.05.15. 15:36:35Gyakorlatilag biztos hogy jövőre a kapitányok egyike lesz, ma reggelre több jólértesült spanyol újságíró is lehozta a twitteren. Biztos hogy lesz "új szavazás" öltözőn belül, mert Busquets távozásának pillanatában SR az elsőszámú kapitányunk, ami valljuk be még testvérek között is humoros. Ettől függetlenül szerintem nem ő lesz az első számú, sajnos.