Megint készül egy "Őrült akció"Fernando írta: ↑2023.08.30. 09:44:05Ha ő megy kölcsönbe akkor neki itt vége is. Ez a tendencia nálunk. Akit kolcsonadunk és fut egy jobb szezont már tesszük is pénzé. A PL sem hiszem, hogy az ő stílusával a legjobb választás lenne. Egy Milanban, Interben nagyobb eséllyel tudna kibontakozni. Ha ő és Lenglet megy, akkor Félix valószínűleg jön.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.08.30. 09:37:22Fabrizio Romano
Understand Tottenham are now in contact with Barça to negotiate for Ansu Fati deal on loan until June 2024.#THFC
Discussions about conditions of the deal but Barça want 100% of the salary covered.
Ansu, also presented to Chelsea as opportunity but no former approach yet.
Sok a pletyka Fatiról a napokban, én semmiképpen sem engedném el, így is -1 támadóval bírunk elől, Lewa botrány formában van fél éve.. nem látom Xavi gondolatait ezügyben, ismét szembe közlekedünk az autópályán..
Szerintem Fati egy kategóriával magasabb szinten van, mint Félix.
Nem vagyok Xavi ellenes, de szerintem nincs pedagógiai érzéke Fatihoz. Pedig igenis egy jó EDZŐ nagyot tudna kihozni belőle.
Vinicius esete van előttem. Amikor a Realhoz került, fiatalon egy nagy igéret, de szeleburdi, szétszort gyerek volt. S jött Ancelotti............
Fatinak is egy "Ancelotti" hiányzik. De nekünk Felix kell!
Nekünk? Laportának.