Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.07.31. 13:11:03
No offense, de FT jobbszélsőként folyamat tud(na) extrát hozni? Ha ő a mi megmentőnk, akkor ismét kegyetlen szezonok elé nézünk.... A pali egyenest nem tud a labdába rúgni, párharcot meg igazán megnézném mikor nyert jó százalékkal, e mellett pedig lélektanilag is nulla, nem bírja ő el egy ekkora csapat sikerorientált súlyát. Illetve a 16 éves Yamal lesz a megmentő, aki pár büfé meccsen kapott lehetőséget futkosni a nou camp gyepén? Ez minden, csak nem egy sikeres szezon és egy nemzetközi szinten versenyképes Barca védjegye.
Ha már no offense, akkor no off is legyen alapon áthoztam.
Nézd meg, ez az egyetlen meccse tavalyról emlékeim szerint, amikor jobbszélen játszott kezdőként. Több alkalommal szlalomozott úgy át 3-4 emberen, mint egy top Dembélé, jó utolsó passzokkal, ha nem hagytunk volna ki belőle 3-4 ziccert, lehetett volna kb ennyi gólpassza. Elég igazságtalan megítélni őt úgy, hogy sosem játszott kb nálunk a posztján. Ugyanez igaz amúgy Kessiére is, tényleg hóttbéna nálunk nyolcasban, de ezen a poszton a Milanban is hóttbéna volt, mit vártunk.
https://www.youtube.com/watch?v=BnRcrrM ... 41Football
10 mp-től 4 emberen megy át, a végén rosszul dönt
20 mp-tól kettő közt
25 mp-nél megint két embert cselez le
43 mp a csúcs, már-már Messit idéző 4(!) ember közt szlalomozik át a 16-oson belül, teljesen agyonvert egyedül egy full védelmet
59 mp-nélkét embert ver meg, egyik felvágja
És ezek csak a cselek, több pontos beíveláse, bepassza volt közben, csak azért emeltem ki ezeket, mert azt írtad, hogy kb soha nem ver meg senkit egy az egyben.
Szenzációs volt az egész. Ő is százszor lenyilatkozta, hogy a jobboson érzi jól magát. Szerintem egész évre többet tudna adni nekünk a saját helyén, mint Dembélé. Nem mellesleg eddig az előszezonban is szépen termeli a gólokat.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy