Azért nagyon komoly a sors, hogy így jött ki a sorsolás,mert a felsőház most játszik, kilenctől meg a harc a 17ik helyért 5 pályán. Csóri Celtat duplán megszivathatjuk,bár szerintem nyerni fognak,de ha kiesnenek akkor a Celta B meg nem tud feljutni,ha jól rémlik nem lehet a és b csapat egy osztályban.
Griezmannt én nagyon kedvelem, óriásit megy idén. Vb óta egyértelműen legjobb támadó a ligában,de összességében is az év csapatából kihagyhatatlan,szerintem
Stegen
Molina-Araujo-Militao-Balde
Zubimendi-Merino-Griezmann
Vinicius-Lewa-Benzema
Szerk Betis bekezdett,Cadiz bemakolt egy félidőt a két érvénytelen gólt lövő Elche ellen. Valladolid-Getafe nagyon paprikás de így ki fognak esni a hazaiak. Espanyol-Almeria elpotyog. Mi meg szépen beneztunk egy gólt,de minőség alapján a Celta rohadtul nem a kiesés ellen kéne izguljon.
Na közben Espanyol gól. Továbbra is tartom,kár értük,mert jobb minőség mint jó pár feljebb lévő csapat. Ezt mutatja,hogy a hatodik legtöbb gólt rúgták a bajnokságban.
Így az Almeria kieső helyen
Naegint iksz Barcelonában,megint a Valladolid-Getafe az élet halál meccs.
Joaquin közben elköszönt,egy igazi szerethető figura akasztja szögre,42 évesen. Le a kalappal előtt,parádés pályafutás az övé

Valencia egyenlít,ezzel úgy tűnik megmenekül.
Gyönyörű gólt lőtt az Espanyol,megint kieső az Almeria
Almeria-Getafe-Valladolid akik maradtak nagyjából
Ramazzani sárga szimulalasert,kidumaljak nézze meg,teljesen jogos büntető az Almerianak a döntés. Embarba egyenlít másodjára is a meccsen. Benttarthatja az Almeriat,ahogy Veiga a Vigot.
Na a Valladolid kiesett,de ha mi esetleg birozunk,hát ok mit élhetnek át az utóbbi hetekben. Gól a tartó labdába belefujas,jogtalan megadott gól,most meg lefujjak mikor szöglet jönne nekik.