Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Bocsi, fèlreèrthető voltam. Ennyivel számoltak maximum. Ebből 50 az indulás+ törtènelmi helyezès. De erre jön a meccsbevètel+ nem tudom hogy alakul a közvetítèsi jogdíj. Mintha változott volna. Erről tud valaki valamit?Peter írta: ↑2023.09.19. 18:12:04
Ennyire "aprólékosan" én nem is matekoltam, de ezek szerint nagyon ráéreztem, hogy "kaszablanka" lehet ez a csoport.
Lehet, hogy az anyagiakat tekintve ennek a felével is tovább lehet jutni, de azzal csak saját magunknak teszünk keresztbe és saját magunkat rövidítjük meg.
Mindenesetre baromi kíváncsi leszek, hogyan fogunk tudni élni ezzel a "tálcán kínált" lehetőséggel.

Ennyire "aprólékosan" én nem is matekoltam, de ezek szerint nagyon ráéreztem, hogy "kaszablanka" lehet ez a csoport.
Hogy mi illik ebben a csoportban, ahhoz lesz egy-két szavuk a leírtaknak is. Óva inteném a csapatot attól, hogy a favorit fajta szemlélet egyetlen pillanatig is eszükbe jusson.Sinya22 írta: ↑2023.09.19. 08:38:11Kíváncsi leszek a mai meccsre és a hozzáállásra, az elmúlt évek bl égései miatt szerintem az első meccstől kezdve oda kell tenni magunkat, mindhárom csapat ellen, és nem majd számolgatni hogy itt meg ott belefér az x is. Én tartom, hogy akkor van komolyabb esélyünk mondjuk egy negyeddöntőre, ha már a csoportkörben tudjuk hozni a jó eredményeket/játékot. Ebben a csoportban meg illik is.
Ez valóban nem egy ideális kívánságműsor, de nekünk Barcelona a nevünk és különben sem adják ajándékba azt a pénzt, amit a BL-ből ki lehet húzni.Nagybarcelona írta: ↑2023.08.23. 20:08:03(Newcastle, Arsenal, Dortmund, Leipzig, Milan, Inter, Benfica-ból 2 a csoportba). Persze szurkolok, triplázzunk.
Egészen pontosan erről beszélünk, igen.
Teljesen más dolog kiesni "folyamatosan" a negyeddöntőkben, elődöntőkben vagy elbukni egy döntőt még akkor is, ha évről évre próbálnak erősítésekkel játékosokat igazolni, edzőket cserélni (City edzőben kivétel). Ez ugyanis azt jelenti, hogy állandóan a legjobbak között vannak, folyamatosan jönnek ennek megfelelően a bevételek is.
Ők részesei voltak valóban a korábbi sikereknek, de az utána következő BL kudarcoknak is, ráadásul csk minőségben.
Meglepődnél mennyire nem volt a számításaid szerinti sok bukta. Az utobbi 3 evben asszem 2 jatekos jott penzert.
Nem,hisz a real nem akart csodbe menni es pont ez a lenyeg. A csod szelen allo csapatnak bevetel kellene a gyozelmekbol. Ehhez meg kupa/tovabbjutas kell.Sz6óval akkor az utóbbi Bl-ek nálatok is szinte elvártak voltak, semmint kiugró teljesítmények?
Nekem is határozottan az a véleményem, hogy ciki és bizony nagy égés volt, hogy két egymást követő évben kiestünk a csoportból.csababarca írta: ↑2023.01.18. 11:59:59a BL-ben 5-6 éve lefelé megyünk stabilan. Ezt nem én gondolom, hanem az eredmények mutatják. És szépen illett a sormintába az idei szezon.
Ez lett volna a legkésőbbi időpont a változtatásokra, mert ez volt már a harmadik figyelmeztetés. Szerintem a párizsi meccsen már jelzett a "jelző", de a Juve és a Róma már szó szerint gázos volt, Liverpooltól pedig ciki, azóta pedig .....MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.18. 11:57:56ahogy kimentünk az Anfieldre, ezért már a másnap szelektálni kellett volna, ehelyett még évekig az a tengely játszott.
Nem hiszem, hogy a bevásárlás miatt lenne kötelező. Akkor kb 2 hónapja volt együtt a csapat, az új emberek jó része hiányzott.daffy írta: ↑2023.01.18. 08:21:57Szerintem nem azért blama,mert nem lehet kikapni csapatoktól váratlanul vagy nem lehet kiesni a csoportból többször is. Hanem azért,mert meggyőződésem,hogy a nem lévő pénzek elköltése után a csapatnak kötelező minél tovább jutni a nemzetközi porondon és mindenféle címekért küzdeni/nyerni. Az előző vezetőség következtében a mostani vezetőség ebbe kényszeríti a csapatot. Menekülés a győzelembe. Na,ehhez győzni kell.
Off: A real anyagilag nagyon stabil,rendesen van della és még bl-eket is nyert az utóbbi időben. Most aláírnám,hogy 5 évig nincs döntő sem,de megfontolt építkezés és játékrendszer lesz. Szerintem erre nektek nincs lehetőség.