Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem nem.
Na igen, a minőségi cserekapus szükségessége már akkor téma volt, részemről legalábbis.
Áthozom az off miatt.gránit írta: ↑2023.11.27. 22:05:20Közel sem akkora eresztés, mint amekkorának gondoljuk. Münchenben nevetség tárgya lett, amikor úgy gázoltak át rajta, mint kés a vajon. Ő, mint vkp? Na ne... Barcelonába meg szerintem főleg nem volt jó vétel. Passzjátékban sokkal pörgősebb emberre lenne szükségünk.
Köszi!Troym írta: ↑2023.09.23. 21:51:23
Én lehettem, akire hivatkozol.
Én ezt láttam:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... e-92473149
Elég alap a spanyolom, de 5-7 hét kiesést emleget "valószínűleg", de orvosi vizsgálatokig nyilván semmi nem biztos, addig csak újságírók tippelgetnek.
Én lehettem, akire hivatkozol.Andris írta: ↑2023.09.23. 21:39:53A másik topikban valaki egy hónapot írt, bár forrás nem tartozott hozzá.
Szerintem meg kell várni a teszteket, ez a minimum, addig tökmindegy, hogy ki mit ír, ki mit olvas és hol, 1 héttől 2 hónapig bármi lehet. Az bíztató, hogy percekig rohangászott még vele, akárhogy is..
Szia!
Ez most valami vicc fele csak, ugye?
Mondj már 2 játékost, aki jobb nála és eljönne De Jong fizujának a feléért (akármennyi is az, úgyse tudjuk).
mosolyogva eladtuk volna tavaly is, de nem akart elmenniPeter írta: ↑2023.09.20. 21:59:14Xavitól idéznék, engedelmeddel:
„Alapvető fontosságú számunkra, talán karrierje legjobb pillanatában van. Sokat fejlődik. Számomra ő az egyik legfontosabb játékos a csapatban.”
Nagyon jópofi, de nekem igencsak ellentmondásos, amikor a hosszú hosszú évekig túlfizetett legendákra eltapsikolt a klub egy komplett generációváltásnyi pénzt, akkor a fizetések téma nem pörgött ennyire.
Pedig a hajó akkor ment el igazán....![]()
Xavitól idéznék, engedelmeddel:
Igen, sokszor hajlamosak vagyunk kiemelni azt az egyetlen gyengeségét, ami néha a beállt védelem ellen sajna meglátszik, a gyorspasszos játéktól való teljes idegenségét. De amit azon kívül művel már 1-2 éve, az tényleg klasszis, elegáns, jó nézni. Csak a fizuja lenne feleennyi... ez meg nyilván a másik pont, ami miatt sok ellenérzés van néha vele szemben.Chino írta: ↑2023.09.20. 11:22:44Kicsit kevés szó esik De Jongról, pedig elengedhetetlen láncszeme a mostani játéknak. A támadásaink nagy százaléka onnan indul, hogy belép a két középső védő közé, mélységből hozza fel a labdát és több opció nyílik a támadásvezetésre plusz a megindulásaira is hatalmas szükség van. Talán a labdaszerzésekben kellene fejlődni, mert szemre abban nem elég hatékony.
Megkockáztatom Araujo és MAtS után a legfontosabb játékosunkká nőtte ki magát és egyértelmű klasszis a posztján. Lehet, hogy magas a bére stb., de ha eladnánk hatalmasat gyengülnénk.
Valami hasonlót nyilatkozott róla az éjjel Xavi is.Még jobb lehetne, ha Gündogan jobban alkalmazkodna hozzá.Andris írta: ↑2023.08.28. 10:47:20
Szerintem amúgy a világ legjobbja jelenleg. Az esze, a hozzáállása, a felépítése, a labdaskilljei, de még a személyisége is nagyon a helyén van, közben meg a formája most a legjobb az eddigi éveiből. Vannak még hasonlóan jó játékosok, de pillanatnyi forma alapján szerintem jelenleg #1 az egész világon.
Szerintem amúgy a világ legjobbja jelenleg. Az esze, a hozzáállása, a felépítése, a labdaskilljei, de még a személyisége is nagyon a helyén van, közben meg a formája most a legjobb az eddigi éveiből. Vannak még hasonlóan jó játékosok, de pillanatnyi forma alapján szerintem jelenleg #1 az egész világon.Messa írta: ↑2023.08.28. 10:11:47Nagyon úgy néz ki hogy ő a tavalyi jó játékához képest is tudott még egy szintet lépni felfelé. Világklasszis teljesítményt nyújt, érdemes nézni egy meccsen csak őt, gyakorlatilag nincs rosszul meghozott és/vagy kivitelezett döntése. Én agilisabbnak is látom, az egész játéka könnyedebb lett, és marha sokat melózik. Perpillanat a legjobb középpályásunk magasan.
Abszolút igaza van, hogy ragaszkodik a béréhez!MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.07.18. 21:45:42Amúgy de Jong esetében az a helyzet hogy nem is kéne elmennie, elég lenne ha lejjebb adna a fizetéséből, és a mostani bruttó 38 körüli helyett "csak" a felét keresné, amivel lecsökkenne a második legtöbbet kereső Lewandowski bérszintjére, ami nem mellesleg a Laporta által felállított plafon.
Abból a bruttó 20milliónyi különbözetből meg még a 40%-os szabállyal is lehetne egy majdnem bruttó 10m-t kereső játékost hozni amivel sokkal jobbak lennének az esélyeink az erősítésre.
Persze az ő szempontjából ő aláírt egy szerződést egy másik korban, amihez joga van ragaszkodni, más kérdés hogy mennyire fair így hozzáállni a jelenlegi anyagi helyzetben és úgy hogy a nem kisebb fontosságú csapattársak a töredékeit keresik és az újonnan érkezők is elfogadták a kompromisszumot.
A Guardiola-éra hajszolásában már csak az a szürreál hogy a Barcában azóta is az a cél, miközben maga Guardiola is belátta hogy az egyszeri és megismételhetetlen volt ezért nem sokra vezet azt az álmot kergetni hogy az mégegyszer megismétlődjön olyan sikerekkel.