Simán levette, aztán két momentummal megfordította a meccset.
Ez óriàsi különbség, bárcsak fordítva lett volna.
A focit gólra játszák, jól mondod, de Gavit enélkül is hasznosnak tartom, de kanyarban sincs egy valódi gamechangerhez képest. Egy jó iparos, se nem több, se nem kevesebb.
Nem fogsz vele meccset nyerni, ez van.
Busquets cipőfűzőjét nem kötheti be, utáltam Sergiot, de volt 5-6 extraklasszis éve, amikor top volt a posztján, ezt még én is belátom.
Hozzáadott értékben is ég és föld a kettő.
Gavi nekünk jelenleg nagyon hasznos, elengedhetetlen. De kezeljük a helyén, ennyit kérek.
Ne vizesedjen a gatya, mert kétszer becsúszik jól.
Majd az elvileg embere, akit lemeszelt a pályáról két villanással dönt. Nevetséges, legalábbis nekem.
dingdong írta: ↑2023.10.29. 02:08:41
Finoman szolva komédia, hogy minden mecss után ez a gyerek a téma. Top játékos nálunk stabilam MOM mecsseken keresztül mióta ujra a posztján van. Osztom a véleményt, hogy itt sokan már a kapust is gól szám alapján itélik meg. Ma is volt 3-4 olyan ember aki sérüles vagy edzői hiba miatt de vállalhatatlan volt. Az ő fejesét elemezzük amikor bl győztes veteran Lewa labdát nem tudott átvenni...
Látszik hogy dunsztod nincs miről beszélgetünk, csak idevetettél egy kommentet.
Azért beszélünk Gaviról mert le van pipázva a full középszer teljesítményre.
Lewa meg egy kalap kula volt, de ez hogyan is kapcsolódik a topikhoz?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."