Deluigi írta: ↑2023.10.31. 13:48:21
mi a gond Inigoval?
ki jott volna INGYEN?
mi tortenik, ha megint kidol a teljes hatvedsor? mint tavaly is megtortent
Romeu cserejatekosnak volt igazolva, majd ha osszeszedtuk magunkat anyagilag, akkor erosebb csereket nezunk majd minden poziciora
nem ertem ezeket a szorszalhasogatasokat, ugy teszunk, mintha a City koltsegvetese volna a mienk
Nem igazán olvastad el ugye?
Nem szőrszálhasogatás, hanem priorizálás.
Nem Inigon volt a hangsúly.
CSAK a fizetésen!
A mondandó lényege, hogy volt keret még most nyáron is akár jó fizetést is adni. Hogy kinek adjuk, az meg szakmai döntés, nem?
Romeu cserejátékosnak lett igazolva? Inigo nem?
De mégegyszer nem Inigo a lényeg. A felelős gazdálkodás olyan, hogy megpróbálsz rájönni melyik probléma mennyire fontos, melyik megoldása mennyire könnyű / nehéz.
Nekem nagyobb gondnak tűnik, ha a minden meccsen kezdő csk lelép és a posztjára 1 minőségi ember marad (FdJ), mert az edzőnek a többi játékos nem megfelelő, minthogy legyen 4.számú középhátvéd. Igen AZ IS fontos, de 2. számú vkp szerintem fontosabb lett volna és Xavi is nyáron Busi pótlását említette legfontosabb feladatként.
Amúgy a cserejátékos Romeu érv ott nem stimmel, hogy tavaly november óta duplaszűrővel játszunk, tehát nyáron is úgy tudta mindenki, hogy aki szűrő posztra érkezik, ő kb kezdőjátékos lesz.
Ez annyiban módosult, hogy Romeu annyira gyenge volt, hogy Xavi felállást váltott.
Akkor hogy lett a vége az egésznek, hogy a vezetőedző elsőszámú kérésére nincs pénz, ha a 2-3. számú hiányként felhozott Gündoganra, Inigora meg van? De nem ők a lényeg, Gündogan érkezése logikus és talán Inigo sem lesz annyira sérülékeny és közepes, mint pl én előre gondoltam, inkább a súlyozás érthetetlen.