2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az ellentábor viszont most nem szólhat egy szót sem, mert most pont az alapján kapta Messi az Aranylabdát, amit 2010-ben ők maguk követeltek.LG írta: ↑2023.10.31. 19:59:112010-ben is Messi kapta. Szóval szerintem ezért támadható, mert mást néztek akkor, és mást most.gránit írta: ↑2023.10.31. 19:54:56A Messi-ellenes tábornak egy szava sem lehet. 2010-ben azt mondták, nem Messinek járt volna az Aranylabda, mert a világbajnokságon nem ő mente a legnagyobbat. A saját mondókájuk csapdájába estek. Ha a vb a mérvadó, akkor az előző szezonra egyértelműen Messinek jár az Aranylabda
Messi többszörösen bebizonyította, hogy a kiemelkedő tudása mellett eszményi csapatjátékos is. Mbappe és Haaland esetében is ez utóbbi tulajdonság sajnos hiányzik, így valóban az arra legérdemesebb kapta most is az aranylabdát.gerobarcaa írta: ↑2023.10.31. 16:09:43Sajnálom,de nem érdemelte meg idén Messi .
Meg is indoklom .Volt egy közepes szezonja a PSG-ben ,ahol inkább Mbappe volt a húzó ember.
Aztán a VB-n tényleg fantasztikus volt ,de ott is a Francia felvette vele a versenyt,igaz egy jóval erősebb csapattal.
Azután pedig elment haknizni,ami minden csak nem komolyan vehető egy aranylabda szavazáson.
A vbert megkapta a neki járó díjat.Az aranylabdanak az egész évet kellene néznie.
Haaland,Mbappe,és Rodri is előtte volt számomra a sorban,de évek óta nem komolyan vehető az aranylabda.Semmi több mint egy marketing.
Szerintem pont ezért csalóka ez a statisztika, mert az utolsó mondatod nem igaz. Voltak rajtuk kívül még bőven korszakos játékosok. Pl. Xavi kulcsember volt mind a Pep-ére Barca sikereiben, mind a spanyol válogatott aranykorában. 0 Aranylabdája van. Ha bármilyen indokkal Messinek vagy CR-nek lehetett adni a díjat, oda is adták nekik. Kivétel 2018. De ott is érdekes módon akkor erősödött fel a Modric-kampány, amikor már tudni lehetett, hogy CR lép a Realból. Meg ő is eladható volt, mint a szegény családból érkező horvát fiú, aki sokra vitte. Ha pl. szerb lett volna, szerintem egy nyugati gyökér nem szavazatt volna rá. De ez a díj ilyen. Sokszor téma volt már, mi a baj vele, nem is pazarolnám rá tovább a karaktereket.daffy írta: ↑2023.10.31. 12:14:39Ezt osztom én is.
Meg hogy olyan szinten hagy hidegen az aranylabda,mint maga a foci sajnos. Ettől még ugyanúgy fel kell kelni reggel dolgozni,tehát nincs rám hatással. Messi nekem jobb,mint CR. Az,hogy az aranylabda 8-5,szerintem a világ vicce. Nem azért,mert nincs ekkora különbség,hanem mert 2 játékos képes uralni a világ legnépszerűbb sportágát 15 évig. Nekem ez a pohár félig üres,mert nem úgy nézem,hogy ők hogy kiemelkedtek,hanem hogy mennyire silány volt a többi.
2010-ben is Messi kapta. Szóval szerintem ezért támadható, mert mást néztek akkor, és mást most.A Messi-ellenes tábornak egy szava sem lehet. 2010-ben azt mondták, nem Messinek járt volna az Aranylabda, mert a világbajnokságon nem ő mente a legnagyobbat. A saját mondókájuk csapdájába estek. Ha a vb a mérvadó, akkor az előző szezonra egyértelműen Messinek jár az Aranylabda
Az aranylabdát már szezonra adják nem évre,nem tudom miért lenne releváns,hogy "elment haknizni".gerobarcaa írta: ↑2023.10.31. 16:09:43Sajnálom,de nem érdemelte meg idén Messi .
Meg is indoklom .Volt egy közepes szezonja a PSG-ben ,ahol inkább Mbappe volt a húzó ember.
Aztán a VB-n tényleg fantasztikus volt ,de ott is a Francia felvette vele a versenyt,igaz egy jóval erősebb csapattal.
Azután pedig elment haknizni,ami minden csak nem komolyan vehető egy aranylabda szavazáson.
A vbert megkapta a neki járó díjat.Az aranylabdanak az egész évet kellene néznie.
Haaland,Mbappe,és Rodri is előtte volt számomra a sorban,de évek óta nem komolyan vehető az aranylabda.Semmi több mint egy marketing.
azutan ment haknizni, miutan lejart a szezongerobarcaa írta: ↑2023.10.31. 16:09:43Azután pedig elment haknizni,ami minden csak nem komolyan vehető egy aranylabda szavazáson.
A Kopa a france football által létrehozott díj, a Golden boy meg olaszok által alapított díj (tutto sport?).
Paolo Rossi konkrétan 3 meccsre kapta, és lett legenda. Belanov 4 meccsre. Hriszto a vb negyeddöntőben talalt be utoljára, és lettek negyedikek. Es így tovább. Amióta futball a futball, a vb döntő jelentőségű. Akár tetszik akár nem.
Ezt osztom én is.
VB-n nyújtott teljesítményért ott van a VB legjobb játékosa díj. Egy csapat, amelyik elmenetel egy VB döntőig játszik összesen 7 meccset. Komolyan ez alapján ítélik meg egy díj odaadását? Szerintem ez már iszonyatosan kínos...8 aranylabda. Vicc.
Azon agyal hova rakja.