2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Wirtz es Musiala is tulkorosak a golden boy-hoz. 2004 vagy utana szulettek vannak benne elvileg.Chino írta: ↑2024.06.12. 13:33:50Amúgy tudja valaki, hogy a Golden Boy hogyan működik? Ha valaki ott az első ötben van az nem indulhat az Aranylabdáért? Mert nekem elég fura, hogy sem Wirtz, sem Musiala nincs benne a Golden Boy top 3-ban, hanem Yamal után azt hiszem Kobbie Maino és Garnacho(?). Ez elég furcsa, mert két külön "szervezet" osztja ki ezeket. (vagy az Aranylabdát osztják 2003 óta 21 felett?)
Az ellentábor alatt az elvakult Messi-gyűlölőket értem, akiknek csak egy a lényeg, a fikázás, ami elhomályosítja a józan ítélőképességüket, ezért bonyolódnak ellentmondásokba.
Az ellentábor viszont most nem szólhat egy szót sem, mert most pont az alapján kapta Messi az Aranylabdát, amit 2010-ben ők maguk követeltek.LG írta: ↑2023.10.31. 19:59:112010-ben is Messi kapta. Szóval szerintem ezért támadható, mert mást néztek akkor, és mást most.gránit írta: ↑2023.10.31. 19:54:56A Messi-ellenes tábornak egy szava sem lehet. 2010-ben azt mondták, nem Messinek járt volna az Aranylabda, mert a világbajnokságon nem ő mente a legnagyobbat. A saját mondókájuk csapdájába estek. Ha a vb a mérvadó, akkor az előző szezonra egyértelműen Messinek jár az Aranylabda
Messi többszörösen bebizonyította, hogy a kiemelkedő tudása mellett eszményi csapatjátékos is. Mbappe és Haaland esetében is ez utóbbi tulajdonság sajnos hiányzik, így valóban az arra legérdemesebb kapta most is az aranylabdát.gerobarcaa írta: ↑2023.10.31. 16:09:43Sajnálom,de nem érdemelte meg idén Messi .
Meg is indoklom .Volt egy közepes szezonja a PSG-ben ,ahol inkább Mbappe volt a húzó ember.
Aztán a VB-n tényleg fantasztikus volt ,de ott is a Francia felvette vele a versenyt,igaz egy jóval erősebb csapattal.
Azután pedig elment haknizni,ami minden csak nem komolyan vehető egy aranylabda szavazáson.
A vbert megkapta a neki járó díjat.Az aranylabdanak az egész évet kellene néznie.
Haaland,Mbappe,és Rodri is előtte volt számomra a sorban,de évek óta nem komolyan vehető az aranylabda.Semmi több mint egy marketing.
Szerintem pont ezért csalóka ez a statisztika, mert az utolsó mondatod nem igaz. Voltak rajtuk kívül még bőven korszakos játékosok. Pl. Xavi kulcsember volt mind a Pep-ére Barca sikereiben, mind a spanyol válogatott aranykorában. 0 Aranylabdája van. Ha bármilyen indokkal Messinek vagy CR-nek lehetett adni a díjat, oda is adták nekik. Kivétel 2018. De ott is érdekes módon akkor erősödött fel a Modric-kampány, amikor már tudni lehetett, hogy CR lép a Realból. Meg ő is eladható volt, mint a szegény családból érkező horvát fiú, aki sokra vitte. Ha pl. szerb lett volna, szerintem egy nyugati gyökér nem szavazatt volna rá. De ez a díj ilyen. Sokszor téma volt már, mi a baj vele, nem is pazarolnám rá tovább a karaktereket.daffy írta: ↑2023.10.31. 12:14:39Ezt osztom én is.
Meg hogy olyan szinten hagy hidegen az aranylabda,mint maga a foci sajnos. Ettől még ugyanúgy fel kell kelni reggel dolgozni,tehát nincs rám hatással. Messi nekem jobb,mint CR. Az,hogy az aranylabda 8-5,szerintem a világ vicce. Nem azért,mert nincs ekkora különbség,hanem mert 2 játékos képes uralni a világ legnépszerűbb sportágát 15 évig. Nekem ez a pohár félig üres,mert nem úgy nézem,hogy ők hogy kiemelkedtek,hanem hogy mennyire silány volt a többi.
2010-ben is Messi kapta. Szóval szerintem ezért támadható, mert mást néztek akkor, és mást most.A Messi-ellenes tábornak egy szava sem lehet. 2010-ben azt mondták, nem Messinek járt volna az Aranylabda, mert a világbajnokságon nem ő mente a legnagyobbat. A saját mondókájuk csapdájába estek. Ha a vb a mérvadó, akkor az előző szezonra egyértelműen Messinek jár az Aranylabda
Az aranylabdát már szezonra adják nem évre,nem tudom miért lenne releváns,hogy "elment haknizni".gerobarcaa írta: ↑2023.10.31. 16:09:43Sajnálom,de nem érdemelte meg idén Messi .
Meg is indoklom .Volt egy közepes szezonja a PSG-ben ,ahol inkább Mbappe volt a húzó ember.
Aztán a VB-n tényleg fantasztikus volt ,de ott is a Francia felvette vele a versenyt,igaz egy jóval erősebb csapattal.
Azután pedig elment haknizni,ami minden csak nem komolyan vehető egy aranylabda szavazáson.
A vbert megkapta a neki járó díjat.Az aranylabdanak az egész évet kellene néznie.
Haaland,Mbappe,és Rodri is előtte volt számomra a sorban,de évek óta nem komolyan vehető az aranylabda.Semmi több mint egy marketing.
azutan ment haknizni, miutan lejart a szezongerobarcaa írta: ↑2023.10.31. 16:09:43Azután pedig elment haknizni,ami minden csak nem komolyan vehető egy aranylabda szavazáson.
A Kopa a france football által létrehozott díj, a Golden boy meg olaszok által alapított díj (tutto sport?).
Paolo Rossi konkrétan 3 meccsre kapta, és lett legenda. Belanov 4 meccsre. Hriszto a vb negyeddöntőben talalt be utoljára, és lettek negyedikek. Es így tovább. Amióta futball a futball, a vb döntő jelentőségű. Akár tetszik akár nem.
Ezt osztom én is.
VB-n nyújtott teljesítményért ott van a VB legjobb játékosa díj. Egy csapat, amelyik elmenetel egy VB döntőig játszik összesen 7 meccset. Komolyan ez alapján ítélik meg egy díj odaadását? Szerintem ez már iszonyatosan kínos...8 aranylabda. Vicc.