csababarca írta: ↑2023.11.04. 21:50:34
Jöjjön be Ferran, Raphinha, Yamal, akárki, mert ettől a Lewa visszalép a saját térfelünkre labdáért mert azt hiszi ő Messi, hülyét kapok.
Fermin helyett hozhatna egy támadót, mert amúgy is gyenge ma a kicsi.
Ugyanez jutott eszembe, hogy nem ertem miert kepzeli magat Messinek, vagy akar barmilyen fajta playmakernek. Ertem a ketsegbeesest, hogy sose fog eljutni hozza a labda, de attol meg nem lehet osszevissza improvizalni, foleg ha az ember ennyire nincs jo baratsagban a labdaval.
Fermin sztem azert gyenge, mert nem jutunk el felepitett tamadasokig, a kozeppalyan pedig kicsit lyukas mogotte. Kb o van a legnehezebb helyzetben ma, hogy hogy is keruljon barmifele helyzetbe amiben az erossegeire lehetne epiteni.
Valoszinuleg bevallalnam legkesobb a 60. Perctol a kzepso vedo le, szelso tamado fel cseret, akkor is ha esetleg kikapunk vegul emiatt. Igy jelenleg a 0-0aert hajtunk es nezhetetlen.
Ellentetben az elozo meccsekkel, barmelyikkel, es kulonosen a clasicoval, szerintem ma tenyleg nem talalta el egyaltalan Xavi a megfelelo formulat. Tizszer jobban jatszottunk a clasicon.
Kivancsi vagyok, kepes lesz e lenyegi valtozast teremteni. Persze ez is csak egy meccs, de akkor is, itt egy nagy feladat. Vagy teljesiti, vagy tanul belole.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila