En amugy nem hiszem ezt igazan, hibaba mondta most mar Xavi is. Szerintem az enervaltsag sokkal inkabb koszonheto annak, hogy mentalisan egy godorben vagyunk most, egyszeruen nagyon rossz hetek vannak. Emellett nyilvan faradt is volt a csapat egyik fele, mert nagyon sokaig tartottak a frontot sok serult mellett, akik most visszaternek de meg messze nincsenek csucson.drobika írta: ↑2023.11.27. 07:56:23Azért annyit hozzátennék a ,, tisztább,, képhez, amit Xavi nyilatkozott. Már ha pontosak a fordítások...
A bajnokság és a szuperliga megnyerése után csökkent a mentalitásunk.
Igen? Gündogan, meg Lewy is mintha valami ilyesmit mondott volna nem is oly rég!
Aztán mit is nyomtak kifelé még akkor, hát, hogy azokat a gondolatokat nem úgy kell érteni, meg abrakadabra porhintés.
Most meg Xavi mondja. A meccs első félidei játékunkhoz nincs is mit hozzátenni. A másodikban megint mentettünk egy pontot. Ez édeskevés lesz a végén, hiába állunk most ,, jól ,,
Ezekbol a dolgokbol ki kell jonni. A pihenesek most megvannak talan, de a lelektani godorbol meg valahogy onbizalmat kell gyujteni. Sztem a legkevesbe az hatraltat minket hogy lennenek jatekosok akik kicsit is jol laktak a tavalyi bajnoki cimmel. Nagyon furan hangzik ez nekem. Persze van 1-2 jatekos akin en egyaltalan nem erzekelem h megszakadna barmikor is, de ez max egy mareknyi ember. Lewy, Romeu, Felix, na pl az o jatekukon igazi akarast es igazi kaparast sose latok. Semmilyen eredmenynel, semmilyen meccs szakaszban.
Az meg valoban aggaszto, hogy mennyire sok pontot nyerunk/mentunk utolso percekben. Teljesen igaz, hogy igy folytatva messze nem leszunk versenyben par honap mulva. De en tovabbra is allitom h ennek az elmult 1,5 remesen gyenge honapnak legelso sorban az az oka, hogy a kezdonek es a keretnek is hianyzott a fele. Most, ha mar nem lesz igy, erzekelhetoen el fogunk indulni felfele.
Sorsdonto meccsek jonnek, mert onbizalomban, mentalis ellenallosag teren sztem meg nem allunk keszen, viszont konnyen eluszhat a szezon a kovi hetekben. Ha pl kikapnank Kedden, akkor sztem mar meggebedhet a csapat is es Xavi is, akarmit is csinalhatnak majd, remes onbizalmunk lesz, remego labak, es jon a baj csokorban.
Kritikus napok, kritikus 1-2 het, nagyon necces kiindulo pontrol.