Ja, hát azt neked kell megítélni, megéri-e. Ha szeretném magyarul nézni a meccseket, akkor én asszem ennyit kifizetnék, így hogy nem, nincs rá motivációm. De ha lenne 2-3 másik előfizetésem már, akkor lehet én sem tenném.

Miért nem stabilak a streamek? Nem nagyon szoktál próbálkozni velük, és ami 1-2-t próbáltál, az nem volt az? Vagy gyengébb a géped/neted? Én rendre találok olyat, ami a meccs alatt max ha 1-2-szer leáll és egy frissítéssel megy is tovább, kihagytam kétszer 15 mp-et, nekem ennyi belefér. Én a helyedben (arra alapozva, hogy kicsit ódzkodsz a további plusz pénztől), megpróbálkoznék az első bajnokikkal a tv mellett bekapcsolni néhány itt látott/kért linken, tesztelni, hogy milyen (én ezt szeretem a legjobban:
https://vipstand.pm/sports/watch-football-live ), és ha nem elég jó, még mindig előfizethetsz.
Plusz lehetőség ugye a sunyi ingyenes kategóriában, hogy már pár órával a meccsek után felkerül többféle erre specializált oldalra a teljes meccs, így még biztonsági hálóm is van, ha valaha lenne olyan, hogy nem jó a stream (bár ilyen nem szokott lenni, és akkor használom, ha nem értem rá a meccs alatt), akkor nem nézem meg az eredményt és benyomom a meccset utólag.
Az a gond, hogy egy esetben lehet rossz a stream (nem jellemző, de van rá esély), ha hatalmas az érdeklődés. Egy BL elődöntőnél pl. lehet, hogy már túl sokan akaszkodnak rá, és akadhat.
+1 ellenérv, hogy általában 1-2-3 perces csúszás van. Így kicsit neccesebb a fórumozás közben, volt már, hogy láttam itt, hogy gól volt, pedig nálam még nem történt meg.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy