Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kiraktam hírnek.antiimperialista írta:Bazz...rhynn írta:Nem hihetetlen, megerősítették. ronaldinho el volt tilva Rijkaard által.![]()
Ha választani kell rijkaard és Ronaldinho között, remélem, a vezetőség utóbbit választja!
Igen? Akkor Eto'ot miért nem büntette meg a múltkori hisztije után?Los Banditos írta:Egyetértek Rijkaardal,nem vagyunk mi rínyál margit.Nem kellennek elkényesztetett sztárocskák.Ugyanúgy vonatkoznak a szabályok rá mint pl. Presasra.![]()
Bazz...rhynn írta:Nem hihetetlen, megerősítették. ronaldinho el volt tilva Rijkaard által.
Nem hihetetlen, megerősítették. ronaldinho el volt tilva Rijkaard által.csababarca írta:Minden nap új adalékkal szolgálhatunk a Ronaldinho-ügyben, most az angol Sun napilap szellőztette meg, hogy nagy a feszültség a brazil sztár és edzője között. Történt,hogy a spanyol szuperkupa mérkőzés után összeszólalkozott mesterével Ronaldinho, és Rijkaard állítólag még a kezdőcsapatból is kitette a magáról megfeledkező aranylabdást.
ezt most olvastam.
érdekes mégis hihetetlen cikk.
Semmi hülyeséget nem mondott Roni bátyja. Jobban járnának és kész. Jászapáti is jobban járna Ronaldinhoval, mint Kovács 2 Bélával, mégse megy oda. Sztem most minden bulvárszenny lehozza ezt, most 2 napig megnövelheteik egy kicsit az eladást.Scorpio írta: - Az öcsém sokkal jobb megoldás lenne a Milannak, mint Ronaldo - jelentette ki egyenesen Roberto
Srácok! Ne üljetek fel a bulvárlapok által kreált szenzációknak!Boixos írta:igen, a sun szerint elvis is él.Scorpio írta:The Sun szerint Rijkaard és Ronaldinho komolyan összeveszett!
asszem vmi olyasmit irnak h egy új, biográfiát készitenek Ronnie-ról, teljesen részletesen... javítsatok ki ha tévedek... semmi komolyRonal.10 írta:http://www.ronaldinho10.com/sp_accueil.htm
Bal oldalt Ronaldinho 100%.. mit irnak benne?? mi 100%?????????
valaki tud spanyolul.
Mia edzett csak a konditeremben,kicsit visszakéne olvasniMental_Theo írta:szerintem nem megy sehova legalábbis most még biztosan nem.de ha elekzdi nem komolyan venni a Barcelona edzéseit.