Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak a végére kapcsoltam oda, nem kedvelem a zöld gólemet. Humphries szerintem már az kiesése előtt is inkább esélyes volt, nagy versenyeken egyértelműen ő az idei legjobb, csúcsformában is van. Chisnall persze kiszámíthatatlan, de nem tud nagy meccset játszani. Szerintem Luke innentől kb annyi eséllyel nyeri a vb-t, mint a többiek összesen.
Igen, bár ha azt behúzza, szerintem ezt elbukja, nagyon rástresszelt már erre...LG írta: ↑2023.09.11. 06:31:11Behúzta.Most tényleg igazán kár Wimbledonért. Többször közel volt hozzá, hogy egy naptári éven belül megnyerje mind a négyet, de talán idén hiányzott a legkevesebb.
Minden más rekord sikerült, ez nem, és sajnos én is úgy gondolom, hogy jövőre már nem lesz rá esélye. De még egy-két GS-győzelem benne lehet, ha kedve és motivációja a folytatásra.
Hát igen, elképesztő belegondolni, hogy pár éve Federernél ámuldozott mindenki, hogy 35-6 évesen még tudott 1-2 GS-t nyerni. Djokovic meg többezer ponttal vezeti a ranglistát 36 évesen úgy, hogy már azért alig játszik a slameken kívül, és még mindig 2-3-akat nyer évente.
Ezen a gyereken 18 éves korában látszott már, hogy teljesen más szint, mint bárki, aki Djokovicék óta színre lépett. És az a durva, hogy már akkor nem csak potenciálisan jobb volt, hogy majd odaér, hanem már 18 évesen jobb volt, mint Medvedevék, akik 4-5-en együtt is alig tudják legalább kicsit kóstolgatni a 35-6 éves Djokovicot. Én Alcarazra 18 éves korában azt mondtam, mikor (sajna pont a kedvenc játékosom ellen) megnyerte az első 250-es tornáját, hogy ő 20 grand slamig nem fog megállni. És most is ez a véleményem, már persze ha nem üt be valami sérülés. Pont azért, amit írsz, nem lesz ellenfele. Most még 1-2-3 évig gyepálják egymást Djokoviccal, hol egyik fog nyerni, hol másik (lassan már lehet, hogy inkább a spanyol). Aztán brutál dominancia lesz, ilyen Ruudok meg Runék nem fognak hozzászagolni sem, de még Medvedevék is elég ritkán.LG írta: ↑2023.07.17. 11:10:17Sajnos nem jött össze Djokovicnak nem jött össze a Wimbledon győzelem, egy hatalmas csatában Alcaraz legyőzte őt. Azért ez meglepett. Tudtam, hogy a spanyol hatalmas tehetség, de azt hittem, fejben még kevés lesz egy ilyen döntőhöz, erre tessék... nagyon komoly teljesítmény. Amibe edig félek belegondolni, hogy még mennyi mindent nyerhet. A Federer-Nadal-Djokovic hármas személyében 3 legenda játszott egy időben, de könnyen lehet, hogy Alcaraznak nem lesznek ilyen szintű riválisai a távolabbi jövőben, legalábbis a jelenlegi mezőnyben olyan vannak csak, akik max. egyszer-kétszer elcsíphetik, de hosszútávon nem tudják felvenni vele a versenyt. Remélem jönnek majd új komoly tehetségek, különben nagyon komoly dominanciája lehet a spanyolnak.
Azt mondjuk sajnálom, hogy Alcarazon így jutott tovább, ahogy. De lehet, hogy egy 5 szettes után nem bírt volna Ruuddal, így is fáradtnak tűnt.
Mi a szösz.