Andris írta: ↑2024.01.14. 21:04:07
Kb azt kaptam eddig, amit tudni is lehetett elore, a madrid magabiztosabb, stabilabb, es hatekonyabb.
Sztem nem jatszunk amugy rosszul osszessegeben, vannak helyzetek, gol, Pedriben es Ferranban is ottmaradt egy-egy minimum. A legnagyobb baj az, hogy hatul tovabbra is megremegnek a labak, es persze az ok tovabbra is ugyanaz.
Ha a szerencse mellenk allna, meg egy felido alatt barmi is lehet, de a madrid tovabbra is kicsattan az onbizalomtol, mi pedig nagyjabol az ellenkezojet mondhatjuk el. Nehez menet, de aki olvasta, az tudja, mar meccs elott is csak minimalis eselyt adtam magunknak.
Kuzdjunk meg a masodikban is, es emelt fovel lehet hazamenni, akkor is ha siman kikapnank.
Nem nézem már a meccset, ha azóta 5-3 van ide 3 Ara gólpasszal, nem szóltam, de amúgy nem tartod egetverő, horror baklövésnek az ő kirakását még Xavi védőjeként is? Szerintem ez az egyetlen oka, hogy kaptunk 3, vagy akár 1 gólt. Ez nem az az a játék így, amit tudni lehetett előre, sőt, azt lehetett tudni előre, hogy ez nem fog működni idén már.
Amúgy ja, a többivel egyetértek, előrébb a játék nem rossz, nem rosszabb, mint a Madridé, de egy ekkora tévedés sajna anullál minden mást. Csak kicsit azt érzem a szavaidból, hogy ez csak úgy megtörtént, pedig szerintem ez Xavi legrosszabb meccse taktikailag, mióta itt van, ennél nagyobb %-ban még sosem raktam volna rá a terhet. Azt hittem, Lewy miatt fogunk 10 emberrel focizni, de annyira nem is, sajna Xavi döntése miatt Araujo miatt játszunk 10-el.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy