2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én ahogy a szakértők szövegéből értelmezem (simán tévedhetek), az nem az, hogy ha lerántasz valakit a mezénél fogva, vagy becsúszol nyújtott lábbal, akkor ne legyen második sárga. Hanem hogy a 2. legyen biztosan olyan, ami az volt, ne legyen semmiképpen sem "soft", erősen vitatható. Legyen biztos, mert meccset befolyásoló döntés, sőt eltiltás miatt ugye még a következőt is. És nekem az az Araujo második eset egy semmi, igen, belerúgott Vinibe, mert egy tized mp-el lekésett a labdáról, egyértelműen szabálytalan volt, de kb semmilyen paraméternek nem felel meg, amiért sárgát kéne adni, és egy másodiknál még inkább meg kéne ezt fontolni.daffy írta: ↑2024.01.15. 08:33:08Eszemben sincs erről vitázni
Sőt,készséggel elfogadom,hogy én gondolom rosszul. Csak fura,hogy adott esetben ha 2x lerántasz valakit ugyanúgy,ugyanott,azok máshogy vannak elbírálva. Ezzel én nem értek egyet akár van ilyenre szabály,akár nemDe ez legyen az én gondom.
Eszemben sincs erről vitázni
Kicsit off lett volna
Kétségtelenül így igaz.brazilfan írta: ↑2023.12.21. 12:06:56Máshonnan áthozva:
A labda elrúgásának pillanatában a támadó kétméteres lesen állt. De azt muszáj hozzátenni, hogy a korábban ismert Araujo azt a lefülelt indítást nem gurította volna vissza ajándékba az ellenfélnek. Abban a gólban, ha les előzte is meg, Araujo meccsek óta tartó bizonytalansága is szerepet játszott.
A labda elrúgásának pillanatában a támadó kétméteres lesen állt. De azt muszáj hozzátenni, hogy a korábban ismert Araujo azt a lefülelt indítást nem gurította volna vissza ajándékba az ellenfélnek. Abban a gólban, ha les előzte is meg, Araujo meccsek óta tartó bizonytalansága is szerepet játszott.
Én ezt is el tudom fogadni, de amíg darabra nem vagyunk meg, illetve minőségben nem vagyunk meg, addig nehéz lesz őket teljesen mellőzni.Alcantara írta: ↑2023.08.18. 16:20:48Egyetértek veled. Az a baj ez a kisebb csapatok ellen jók ők is szemlélettel, hogy sokszor előáll az a helyzet, hogy az épkézláb védők sérültek egy-egy fontosabb meccsen. Ezáltal őket muszáj berakni a kezdőbe, valahogy csak oda-oda kerülnek komolyabb meccsekre is. Én kapcsoltam már ki miattuk a tv-t, egyszerűen nézni nem bírom, ha ebből a hármasból a pályán vannak többen is.
Egyetértek veled. Az a baj ez a kisebb csapatok ellen jók ők is szemlélettel, hogy sokszor előáll az a helyzet, hogy az épkézláb védők sérültek egy-egy fontosabb meccsen. Ezáltal őket muszáj berakni a kezdőbe, valahogy csak oda-oda kerülnek komolyabb meccsekre is. Én kapcsoltam már ki miattuk a tv-t, egyszerűen nézni nem bírom, ha ebből a hármasból a pályán vannak többen is.Troym írta: ↑2023.08.18. 13:53:23Hát semmi létjogosultsága nincs egyiknek sem. Mivel meccsenként kb 1-2 lőtt gól a maximum, így nem fér bele, hogy valamelyik bohóckodik hátul és gólt kapunk .Nagybarcelona írta: ↑2023.08.18. 13:19:28
Getafe ès Cadiz fèle csapatok ellen elègnek kellene lennie Robertonak, Garcianak vagy Alonsonak is. Ha tèvedek, akkor viszont semmi létjogosultsága nincs a keretben tartani őket.
Hát semmi létjogosultsága nincs egyiknek sem. Mivel meccsenként kb 1-2 lőtt gól a maximum, így nem fér bele, hogy valamelyik bohóckodik hátul és gólt kapunk .Nagybarcelona írta: ↑2023.08.18. 13:19:28
Getafe ès Cadiz fèle csapatok ellen elègnek kellene lennie Robertonak, Garcianak vagy Alonsonak is. Ha tèvedek, akkor viszont semmi létjogosultsága nincs a keretben tartani őket.
Nem a sorsolás, hanem a meccsterhelés/meccsnaptár sűrűsége. Gondolom nehéz egyszerre megvalósítani a formában tartást és a sérülések maximális elkerülését, de nem akarok úgy tenni, mintha különösebben értenék a témához.Nagybarcelona írta: ↑2023.08.18. 13:19:28https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona ... es-reason/
Xavi szerint Araujo sèrülèsèről a brutális sorsolás tehet. Èrdekes nyilatkozat az első tètmeccs után egy kiesőjelölt ellen. Tavaly is hasonló problèmáim voltak. Araujora nagy szüksèg lenne a BL meccsekre, ahogy szüksèg lett volna tavaly is. Getafe ès Cadiz fèle csapatok ellen elègnek kellene lennie Robertonak, Garcianak vagy Alonsonak is. Ha tèvedek, akkor viszont semmi létjogosultsága nincs a keretben tartani őket.
https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona ... es-reason/westerngom írta: ↑2023.08.17. 18:27:43
kapitányunk a szélen kevésbé olyan ártalmas, mint EG középen, aki nettó életveszély magunkra nézve a védelem tengelyében.
De!, hogy ne csak off legyen: Araújo már a Gamper kupán megsérült, folyamatosan a combját fogdosta, akkor azt mondták nem komoly....., a Getafe ellen le föl sprintelt a jobb szélen ami biztos jót tett a sérült combjának. A véleményem az edző és a stábja szakértelméről: Autó cenzúra, Autó cenzúra, Autó cenzúra, Autó cenzúra, Autó cenzúra!!
Sajnos tényleg így van. Valahogy én mindig féltem amikor durván belemegy párharcokba, meg mikor levág 30-40 méteres sprinteket, Getafe ellen volt is rá példa, rögtön azt gondoltam hogy jaj csak meg ne sérüljön. Nagy izomtömeg, rengeteg párharc, ráadásul kifejezetten gyors meg robbanékony, sajnos úgy néz ki hogy hajlamos ezekre a fránya izomsérülésekre.
Ez megint csak sima pesszimizmus. Ha Lewy kiesne,akkor legalább Fati biztos játszana,esetleg a középpályások is normálisan támadnának nem a lengyelt keresnék a p!lya alatt.visca el barca írta: ↑2023.08.17. 15:11:49ennél már csak az szólna nagyobbat, ha még lewy is kiesne vagy 3 hónapra. épp vasarnap irtam, h annyira gyenge a keretunk, hogy ha 2-3 ember kiseik a "gálából", akkor rögtön végünk.
Esztétikailag lehet,hogy hasznára lenne,de attól gyorsabb nem leszNovaProspekt írta: ↑2023.08.17. 18:56:46
Ez így van, García sajnos használhatatlan. Annyi, hogy fiatal még azért. Hátha beíratják egy kondiba, aztán kipattintja magát picit. De nincsenek illúzióim.
Ez így van, García sajnos használhatatlan. Annyi, hogy fiatal még azért. Hátha beíratják egy kondiba, aztán kipattintja magát picit. De nincsenek illúzióim.westerngom írta: ↑2023.08.17. 18:27:43kapitányunk a szélen kevésbé olyan ártalmas, mint EG középen, aki nettó életveszély magunkra nézve a védelem tengelyében.
kapitányunk a szélen kevésbé olyan ártalmas, mint EG középen, aki nettó életveszély magunkra nézve a védelem tengelyében.NovaProspekt írta: ↑2023.08.17. 17:14:15Akkor Sergi "Ó kapitány! Kapitányom!" Robi felkészül.Középen meg Koundé-Christensen, ahogy alább is írták.