2006.08.31. 11:14:33
teljesen egyetértek az előttem szólókkal!!! én nem szoktam átmenni rászarni a madridra, más se tegye és elvárom, hogy ők se jöjjenek át ide hasonlóért... az más ha itt elmondom a véleményem, de úgy érzem, soha nem bántok meg senkit. ha meg mégis, akkor bocsi!!!
a klubcserékről annyit: baptista jól tolta, de capello szisztémájában nincs helye (kb. mint reikard-saviola). ugyanez lesz robinhoval! nem lesz helye, max. szélső kp. amit ő nem szeret, tehát ő is menni fog sztem.
reyes szeret szélen játszani, tehát jó lehet...
viszont adriano nagy fogás! ő pont az a klasszikus center aki capellonak kell, mert valljuk be ronaldo már nem az igazi!!! mindkettejüknek kell a levegő változás, mert nem érzik jól magukat a helyükön. talán mindketten feljavulnak és újból az 1-2 évvel ezelőtti csatárokat láthatjuk... mert azért valljuk be, egy adriano azért jobb játékos, mint a ruud és ronaldo is jobb, mint az ibrahimovics... de nem ezzel a hozzáállással!!! mert most kb. azt látom rajtuk, mint Rivaldon, amikor a Milanban volt... én azért valamennyire drukkolok nekik, mert bármennyire nem barcások, nagyon jó játékosok és nem akarom, hogy úgy végezzék, mint pl. Elber, Jardel, vagy épp Rivaldo!!!!!