2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valószinűleg az elkövetkező két meccsen megmutatkozik,hogy milyen kapus. Nekem egyelőre olyan semmilyennek tűnik,nem bravúr kapus,de legalább nem is túl magabiztos,fejben is lassú,leginkább a magaslabdáknál tűnik bizonytalannak. Ezen a poszton jelenleg sokkal gyengébbek vagyunk,mint a többi nagycsapat.bence0330 írta: ↑2024.10.20. 22:54:01Nem irigylem Penát, mert a meccsei úgy néznek ki, hogy semmi dolga nincs, kivéve 2-3-4 tiszta ziccert, amiből 1 mondjuk nem is les, de ettől függetlenül ha most egy bója állna a kapuban, ugyanannyi lenne az eredmény, és nem ez az első ilyen meccs.
Könnyű dolga tényleg nincs, de ezekből a tisztább helyzetekből is néha megállíthatna 1-2-t.
Lunin nyakára is odavitték Kepa-t, aztán köszönte szépen, kiszorította.
Én még annyit hozzátennék, hogy talán pont ő alatta kezdte Xavi azt a középpályára feltolt védelmet. Egy meccsen rengeteg védő mögé berúgott labda volt, amit kb. 1 az 1-ben vittek a kapura a csatárok.
Nem, hanem mert ter Stegen sokkal jobb kapus.
Ez mind rendben van, csak nem tudom, ki akar cserekapus lenni TS mögött. Láttunk már Penánál sokkal rosszabb cserekapusokat. Ő egyelőre fejben bizonytalan, jellemzően a kijöveteleknél (ebben TS sem egy nagy ász), de legalább a bravúrokat elég jól hozza.Troym írta: ↑2024.01.15. 23:16:2824 évesen van 20 meccse. Bárki szerint a véletlen műve?
Nekem egy az egyben Jorquera, vagy Busquets Sr. jut róla eszembe, ők is itt voltak 30 éves korukig és volt pár tucat meccsük.
Én biztos hoznám De Geát, Asenjot, vagy Ustarit.
Mindegyik ingyen van és jobb átmeneti megoldás lenne, utána meg jobb cserekapus.
Hány meccse volt eddig...?NewNagyatyesz írta: ↑2024.01.15. 15:17:46Egyetértek azzal, hogy nem ide való.
Amióta véd, folyamatosan bizonytalan. Nem sugárzik belőle az a fajta megnyugtató magabiztosság, mint Ter Stegenből.
Én is így érzem. Lehet rá számítani, ami nagyon jó, de egyértelműen cserekapus szintű. Volt két bravúrja, amiért nagy dícséret jár, de a kijövetelekben bizonytalan volt és megjátszani sem lehetett, ami nehezíti a labdakihozatalt és a ellenfél letámadása is hatékonyabb.