Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az előbb labdába ért. Nem kis bravúr kellett az ellenfél kapusától.
Persze, hogy el lesz, tekintve, hogy erre az egy kupára volt esélyünk és megint bohócgólokkal esünk ki.Andris írta: ↑2024.01.24. 23:52:57Nehogymar robertoba szalljatok bele…![]()
Hihetetlen.
Sztem csoda h ilyen jatekoskerettel versenyben vagyunk, ez ellen a Bilbao ellen.
Amugy meg le is zarhattuk volna tobbszor.
Ilyen egy kupameccs, a Bilbao meg sokkal jobb idoszakainkban is mindig is versenytars volt, most meg plane.
Kifejezetten jol meccseltuno osszessegeben, barmi lesz a vege. De persze ez el lesz felejtve ha kiesunk..
Még mindig kisebb kellemetlenséggel küzd.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.01.24. 23:53:34Yamalt már a 70-80. perc környékén cserélni kellett volna és jöhetett volna a kis brazil, ötletem sincs miért jegeljük ennyit, vártuk mint a messiást, aztán ül a padon.Barcaman1993 írta: ↑2024.01.24. 23:52:14Brazil csodagyerekünkkel mi lehet. Lewa után Ferran és Guiu is előtte van?
Yamalt már a 70-80. perc környékén cserélni kellett volna és jöhetett volna a kis brazil, ötletem sincs miért jegeljük ennyit, vártuk mint a messiást, aztán ül a padon.Barcaman1993 írta: ↑2024.01.24. 23:52:14Brazil csodagyerekünkkel mi lehet. Lewa után Ferran és Guiu is előtte van?