Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Most már jó az e-mail címem, a szervercsere miatt az sem üzemelt, így ha valaki írt bármilyen levelet, sajnos nem kaptam meg, és nem is fogom.sub_bass írta: vki adna egy emailcímet h végre a thuramos írásomat elküldjem rá?
azt a saját profilodban tod megváltoztatni, hogy milyen időzóba szerint mérje, legalábbis eddig így volt, lehet, hogy most a szervercsere miatt nem,de sztem igenp.robi írta:üdvözlet!
egy apró észrevétel: a fórumokban a hozzászólások mellet ki van írva az üzenet küldésének ideje az óra kicsit késik kb olyan 1 - 1,5 órát
Baszki, a srác, aki csinálja a honlap átmentését, reggeltől estig ezen szórakozik, majd szép sorban jön minden. Nem kell telhetetlennek lenni.Xavi Hernandez írta:Hali!
Nem azért, hogy ba***szogassalak titeket, csak érdeklődöm:
A WAP-os változattal mi lesz? Mióta a dataglób népmuvészeti cserépedényösködött veletek (meg még most is) egy AHSS köfötö oldal jön be a ti címeteken...
Köszi a választ!
Amúgy szép volt a ma esti 5:0...
1 hónap múlva jöhet a szőkítettolaj boys...
Visca el Barca!!!
Összevontuk a Barcással, a Barca meccsek csoportban. Párhuzamosan ment a két topic.Saviola írta:Lehet,hogy én vok vak,de a sima Bajnokok Ligája Topic hova lett ?
Pssszt... Jót röhögtem rajta nap mint nap...Ordog írta:jahh télleg a Zidanos téma volt ott:)) Enrique azért neked is barcás szíved van látom, mert 1 hónapig engedted:) Ennyit megért:DD
amúgy sry, és kösz hogy kivetted.... lécci a linket is thx
na csoki