Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Sztem nem volt olyan rossz a védekezésünk amúgy. Óriási egyéni bakik voltak, szerintem konkrétan mindhárom gólnál. És azon felül meg elvétve volt csak támadása a Villarrealnak. Az 5 kapuratartó gólon felül szinte nincs is regisztrált lövésük, de támadásaik is alig voltak. Pedig ők inkább támadni tudnak csak, védekezni kevésbé. Nyilván sok az 5 gól, erre látatlanban elég fura leírni, hogy nem védekeztünk rosszul, de csapatszinten szerintem mégis igaz. Egyéni problémák bukkantak fel sajnos, aztán az utolsó két gól meg egy külön történet, amit csapatjáték szempontjából butaság lenne elemezni.
Nem kell annyit várni szerintem, ma este el kell zavarni a francba.
Ki fog várni a BL párharcig. A nyolcaddöntő után már kb tiszta kép lesz, hogy az 5. hely elég lesz-e itt a BL-hez.
Hát, azért ez nem éppen az a "rajta van a vállán a keze" helyzet.Andris írta: ↑2024.01.26. 14:57:31Bezzeg Vinicius esete a clasicon...kb fele annyi erő és szándék sem volt abban a mozdulatban, ugyanúgy a játékos vállán a kézzel.. de nekik befújták. Egy kiszabott vicc az egész.
MÁS:
Hétvége otthon a Villareal ellen... vajon ki lesz elérhető? Araujo elvileg jól van, Chrisről nem tudok semmit, Cancelo? TS?
Emlékeim szerint a Villarreal nem egy jól védekező csapat, sztem nyugodtan kezdhetne Ferran és Felix is, hogy forgassák a védőket legjobb tudásuk szerint.
Bezzeg Vinicius esete a clasicon...
Egyrészt Gavi, amikor dupla pivotban nagyon feljavította a kp-t, mindig kulcs volt.Yokozuna írta: ↑2024.01.23. 09:39:52Szerintem Gavi neve fel sem merült ezen a poszton, vagy én nem vettem észre. Rendszerint bal szélre kidobva, vagy valamelyik oldali középpályásként került a csapatba. Amikor Busi utódját keresték, szóba sem került lehetőségként, már csak alacsony termete miatt sem, meg irányító készsége is hagy némi kívánnivalót maga után. Erre a posztra jött Romeu és itt próbálgatja Xavi de Jongot nem nagy sikerrel.
Gránit jól érzi, hogy hiányzik a középpályás védekezés most a csapatból, én csak azt vitattam, hogy Gavi lenne az aki ezt a szerepkört betöltené. Pedig egyre több hozzászólásban előjön megváltóként a neve.
Szerintem Gavi neve fel sem merült ezen a poszton, vagy én nem vettem észre. Rendszerint bal szélre kidobva, vagy valamelyik oldali középpályásként került a csapatba. Amikor Busi utódját keresték, szóba sem került lehetőségként, már csak alacsony termete miatt sem, meg irányító készsége is hagy némi kívánnivalót maga után. Erre a posztra jött Romeu és itt próbálgatja Xavi de Jongot nem nagy sikerrel.