2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Sport szerint most is nyílt ezáltal FFP keret fizetésre: https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... e-97423715
Xavi pár hete elmondta,hogy a pénzügyi helyzetre tekintettel,szinte kizárt,hogy bárki érkezzen januárban. Ezt figyelembe véve a januári érkezésekről szóló hírek vélhetőleg nem többek spekulációnál.
legalább is mi ezt szeretnénk, de sajnos a pénz az nagy úr mint tudjuk.Chino írta: ↑2024.01.22. 20:26:22A Sport most hozta le, hogy megtettük az első ajánlatot 6 millióért. A MU 9-et kínált, de a srác inkább a Barcát favorizálja.
A napokban kerül sor az újabb találkozóra, az Eintracht és a Bayern lehet esélyes, de úgy néz ki még januárban meglesz az üzlet és az előszezonban fog érkezni.
Így volt. Gavival felszabadult egy hely és így tudtuk Roquét hozni.
Fabrizio most írt, még megy a tárgyalósdi.
Írtam lejjebb, szerintem újra kellene regisztrálni, 33 évesen, fél szezon sérüléssel, elég magas bérrel. Nem tűnik logikusnak.ab1daL írta: ↑2024.01.22. 15:55:14Inigo amint megkapta jobban a perceket, nagyon meggyőző, és jó védőmunkát hozott, ráadásul ő ballábas belső védő, szerintem szinte az utolsó lesz akit eladunk hátulról, a nélkülözhető kategórián belül persze. Megvagyok róla győződve, hogy ha nem sérül le, akkor Araujoval egy ideje ők alkotnák a belső tengelyt, teljes joggal. Sokkal inkább Alonso, Roberto, és a pénz reményében szerintem Christensen, vagy Kounde távozására tennék többet jelenleg, mint Inigoéra.
Inigo amint megkapta jobban a perceket, nagyon meggyőző, és jó védőmunkát hozott, ráadásul ő ballábas belső védő, szerintem szinte az utolsó lesz akit eladunk hátulról, a nélkülözhető kategórián belül persze. Megvagyok róla győződve, hogy ha nem sérül le, akkor Araujoval egy ideje ők alkotnák a belső tengelyt, teljes joggal. Sokkal inkább Alonso, Roberto, és a pénz reményében szerintem Christensen, vagy Kounde távozására tennék többet jelenleg, mint Inigoéra.Troym írta: ↑2024.01.22. 12:54:50Nagyon ígéretesek a mostanában csapatba bedobált kölykök (Cubarsi, Fort, Guiu) nem is lógnak ki lefelé, szerintem nyáron meg kell szabadulni a 30+ hadisérült részlegtől és Romeutól, plusz Lewától.
Inkább a kölykök és akár csak fele ennyi , de elérhető csereember, ennek a SR, Alonso, Inigo, Romeu féle vonalnak sok értelmét nem látom, ha nem tudsz velük számolni, mert vagy egészségügyileg, vagy minőségileg vagy egyik aspektus szerint sem éri el a megkívánt szintet.
Az egyetlen gond, hogy még együtt sem kapnánk az 5 játékosért 10 milliót sem, így nehéz lesz nyáron is bárkit idehozni.
Talán a megmaradt kölcsönjátékosok visszahívása cserének megoldhatná a gondok egy részét. Araujo, Torre, Fati szerintem kaphatna még egy évet.
Valahol szembejött már hírként pár hete, hogy Inigot csak erre a szezonra, nem a szerződése teljes 2 évére bírtuk regisztrálni, most nem keresem vissza, de valaki igazolásfan csak látta szintén. Ha igaz, akkor elég sok FFP hely kell megint Inigohoz is bármilyen igazolás előtt, akkor csak SR kérdőjel, de sérülései miatt nekem ő is menne.
De jó végre egyetérteni valamiben.Troym írta: ↑2024.01.22. 12:54:50Nagyon ígéretesek a mostanában csapatba bedobált kölykök (Cubarsi, Fort, Guiu) nem is lógnak ki lefelé, szerintem nyáron meg kell szabadulni a 30+ hadisérült részlegtől és Romeutól, plusz Lewától.
Inkább a kölykök és akár csak fele ennyi , de elérhető csereember, ennek a SR, Alonso, Inigo, Romeu féle vonalnak sok értelmét nem látom, ha nem tudsz velük számolni, mert vagy egészségügyileg, vagy minőségileg vagy egyik aspektus szerint sem éri el a megkívánt szintet.
Az egyetlen gond, hogy még együtt sem kapnánk az 5 játékosért 10 milliót sem, így nehéz lesz nyáron is bárkit idehozni.
Talán a megmaradt kölcsönjátékosok visszahívása cserének megoldhatná a gondok egy részét. Araujo, Torre, Fati szerintem kaphatna még egy évet.
Mondom, én eleve nem támogatom azt jelen helyzetben, hogy a PL-be egyáltalán átkukkantsunk. De:grgly50 írta: ↑2024.01.19. 18:49:52Végig olvastam a bejegyzésedet, melynek a vége már kicsit tompítva van.
Az én véleményem - amire lehet senki nem kíváncsi -, hogy a Guardiola által nem támogatott játékost a Barcába hozni öngyilkosság, pénzkidobás. Főleg a mai gazdasági helyzetben.
Xavi munkastílusa kopírozza Pep felfogását. Tehát aki ott nem válik be, itt biztosan nem fog. Illetve ebben a gyászos társaságban "tizenkettő egy tucat"
Hurrá optimizmussal fogadta itt sok fórumozó Garciát, Ferrant. S mi lett belőlük?
Cancelo annyiban kivétel, hogy ő már egy másik játékstílushoz szokott, mielőtt idekerült.
Gündogan sem egy nagy durranás. Hiába volt a Cityben csk, az utolsó évben már sokat padozott.
Nem mondom, hogy a padra nem fér el, de pénz adni érte......?
Sokat nem lehet veszíteni vele. Fél évre kölcsönvesszük egy olyan posztra ami nálunk a legégetőbb. Nem ismerem a srácot, csak a válogatottban láttam néhányszor, de ha oda harmincegyszer befért, és a Leedsnek évekig stabil játékosa volt csak nem lehet botlábú. Ha nem válik be, nem marad rajtunk, ha beválik akkor pedig nagyon jót fogtunk. De az is lehet, hogy jbban járunk, ha majd Romeu lesz az akit beállíthatunk a BL-ben...grgly50 írta: ↑2024.01.19. 18:49:52Végig olvastam a bejegyzésedet, melynek a vége már kicsit tompítva van.bence0330 írta: ↑2024.01.18. 16:37:53Nem követem a City meccseit olyan nagyon, a Leedsben még láttam párszor. Meg főleg a válogatottban, ahol tök jó szintet hozott elég stabilan. Nem klasszis nyilván, de kifejezetten jó játékos. Ráadásul többször kívánjuk a kissé belterjes spanyolos-tikitakás állományunk frissítését, na ő az lenne. Százszor előrébb lennénk vele, mint Romeuval, nyilván. És lehet duplapivotban játszatni DJ mellett, ha úgy adódik, meg nyolcasban is. Stabil kezdő volt egy EB ezüstérmes csapatban, lazán top3-as keretű válogatottban, azért ez csak jelent valamit
............
Az én véleményem - amire lehet senki nem kíváncsi -, hogy a Guardiola által nem támogatott játékost a Barcába hozni öngyilkosság, pénzkidobás. Főleg a mai gazdasági helyzetben.
Xavi munkastílusa kopírozza Pep felfogását. Tehát aki ott nem válik be, itt biztosan nem fog. Illetve ebben a gyászos társaságban "tizenkettő egy tucat"
Hurrá optimizmussal fogadta itt sok fórumozó Garciát, Ferrant. S mi lett belőlük?
Cancelo annyiban kivétel, hogy ő már egy másik játékstílushoz szokott, mielőtt idekerült.
Gündogan sem egy nagy durranás. Hiába volt a Cityben csk, az utolsó évben már sokat padozott.
Nem mondom, hogy a padra nem fér el, de pénz adni érte......?
Végig olvastam a bejegyzésedet, melynek a vége már kicsit tompítva van.bence0330 írta: ↑2024.01.18. 16:37:53Nem követem a City meccseit olyan nagyon, a Leedsben még láttam párszor. Meg főleg a válogatottban, ahol tök jó szintet hozott elég stabilan. Nem klasszis nyilván, de kifejezetten jó játékos. Ráadásul többször kívánjuk a kissé belterjes spanyolos-tikitakás állományunk frissítését, na ő az lenne. Százszor előrébb lennénk vele, mint Romeuval, nyilván. És lehet duplapivotban játszatni DJ mellett, ha úgy adódik, meg nyolcasban is. Stabil kezdő volt egy EB ezüstérmes csapatban, lazán top3-as keretű válogatottban, azért ez csak jelent valamit
............