Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sokszor írtam hasonlót, de most eléggé romokban van a csapat, ha adott lenne egy jó közeg/széria szerintem ő is jobb lenne, de az első szezonja +goldenboy díj kicsit más értelmet adott a publikumnak, nem tartom akkora spílernek mint Iniesta, de így is egyik legjobb, ezeken a hibákon baromságokon kéne javítson.
Tavaly nagyon jó volt a dán, ebben a szezonban viszont tényleg gyenge.Bob_Marley írta: ↑2024.02.03. 18:40:44Nekem komoly kétségeim vannak Christensen szemben, nem elég labdabiztos egy kulcs pozícióban. Látni nehezen is hozzuk ki a labdát. Ha már kísérletezés Cubarsit inkább eltudnam képzelni ebben a pozícióban.
Volt olyan időszak, amikor én is el voltam ájulva tőle, de már egy ideje nem a régi. A sok sérülés is benne van valószínűleg. Remélem van még visszaút, és nem nyírtuk ki teljesen a csapágyasra hajtással.Pedri...20 méterről az ellenfél kapujától hátrapassz, majdnem meg is szívtuk.
Nem tudom sokan miért vannak elájulva tőle, full alibi, persze néha vanak szép megmozdulásai, de ennyi.
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen..Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.02.03. 18:37:07Eddigi meccseken rendre gólt kaptunk az első 10 percben, így ha most ez kimarad, már fejlődtünk.![]()
Amennyibe jól sejtem, ő volt: https://www.eurobarca.hu/hirek/atigazol ... -bergvall/